Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ με τον Οργανισμό του Πατρινού Καρναβαλιού

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ με τον...

Για την εξέλιξη του έργου στα Παλαιά Σφαγεία

Συνάντηση με το Πατρινό Καρναβάλι- Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων, πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ κ. Σπυρίδων Στεργίου, ύστερα από πρόσκληση της προέδρου του οργανισμού, στην συνάντηση επίσης συμμετείχε το μέλος Δ.Σ. του οργανισμού, κ. Μαγιάκης Γεώργιος, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΚΕΑΝΑ η οποία συνεχιζει:

"Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, από την πρόεδρο, κα Κουρή για την εξέλιξη της ανακαίνισης των παλαιών Σφαγείων, όπου έχει μεταφερθεί και η έδρα της κοινωφελούς επιχείρησης «Πατρινό Καρναβάλι» καθώς και για τις περαιτέρω ενέργειες προώθησης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων, για τα οποία είχε υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση και ο ΣΚΕΑΝΑ, στα πλαίσια της πρόσκλησης όλων των φορέων για κατάθεση προτάσεων.

Πρόκειται για ένα πλάνο ενεργειών που θα αφορά πρώτον την μεταμόρφωση του ανωτέρω χώρου αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα από δράσεις ενίσχυσης, προστασίας και προώθησης του θεσμού. Κοινή γραμμή των δύο φορέων είναι ότι πρέπει να αναβιώσει η παλιά αίγλη του Καρναβαλιού και αυτό θα επιτευχθεί πρωταρχικά μέσα από την προβολή και προώθηση της μεγάλης αυτής παράδοσης και την καλλιέργεια της «καρναβαλικής παιδείας».

Ο ΣΚΕΑΝΑ παραμένοντας αρωγός στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το «Πατρινό Καρναβάλι» θα συνεχίσει να θέτει εαυτόν στις υπηρεσίες του οργανισμού και να είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις