Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Νιώστε Χριστούγεννα με τον Μπιλ Μάρει στο περίφημο Carlyle της Νέας Υόρκης

Νιώστε Χριστούγεννα με τον Μπιλ Μάρει στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε στο Netflix το επίκαιρο holiday special show της Σοφία Κόπολα με τη συμμετοχή των Τζορτζ Κλούνει, Μάιλι Σάιρους κ.α.

Aν σας κούρασαν οι ταινίες και οι σειρές στο Netflix, η λίστα των γιορτινών προβολών περιλαμβάνει και κάτι τελείως διαφορετικό: Ένα χριστουγεννιάτικο show με την τόσο ιδιαίτερη κωμική περσόνα του Μπιλ Μάρει στο ρόλο του… εαυτού του! Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό θέαμα με εντυπωσιακό καστ και τη σκηνοθετική σφραγίδα της διάσημης Σοφία Κόπολα.

Σύμφωνα, με την υπόθεση λόγω μιας φοβερής χιονοθύελλας που «στραβώνει» τα πάντα, μια live ραδιοφωνική εκπομπή ματαιώνεται και ο Μάρει αποφασίζει να μεταφερθεί στο φημισμένο και εμβληματικό ξενοδοχείο Carlyle της Νέας Υόρκης. Στο πασίγνωστο μπαρ υποδέχεται λοιπόν a-list celebrities φίλους του, όπως τους Τζορτζ Κλούνει και Μάιλι Σάιρους που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γιορτάσουν μαζί του.

Το show είναι παραγωγή του 2015 (όταν το αλλά Netflix πάσχιζε να καθιερωθεί ακόμα) και γυρίστηκε ως  αλλιώτικη, επίκαιρη πρόταση. Σύμφωνα με τους κριτικούς αποπνέει μια γλυκιά μελαγχολία και χολιγουντιανό old glam.  Σε musical style μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, παρουσιάζονται αγαπημένα τραγούδια όπως τα Let it Snow, Jingle Bells, We wish you a merry Christmas κ.α.  Η Κόπολα δήλωσε ότι γύρισε το φιλμ «μόνο για «να ακούσω τον Μπιλ να τραγουδάει τις παραγγελιές μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View