Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

The Crown 4: Red carpet κατ’ οίκον για το καστ, πρεμιέρα την Κυριακή 15/11

The Crown 4: Red carpet κατ’ οίκον για τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κυρίως εντυπωσίασε η νεαρή ηθοποιός Εμμα Κόριν με Miu Miu, η οποία υποδύεται τη Νταιάνα

Ανυπομονούν οι Βρετανοί τηλεθεατές (έχουν lockdown από τις 5 Νοεμβρίου), ανυπομονούμε κι εμείς: Ο τέταρτος κύκλος της πολυβραβευμένης ιστορικής σειράς The Crown με επίκεντρο το Μπάκινχαμ, κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 15 του μηνός, οπότε οι διάσημοι συντελεστές το γιόρτασαν με μεσημεριανό virtual red carpet και lunch από τα σπίτια τους στο Λονδίνο.

Πιο «διαχυτική» και διασκεδαστική η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, που ενσαρκώνει την μοιραία αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ: Εμφανίστηκε με δαντελένιο φόρεμα Dolce e Gabbana που είχε ξαναφορέσει το 2013 και ένα κοριτσίστικο στέμμα από στρας στο κεφάλι.

Η νεαρή ηθοποιός Εμμα Κόριν που στο νέο κύκλο ανέλαβε το ρόλο της Lady D σε νεαρή ηλικία, όπου και φόρεσε το θρυλικό νυφικό, ήταν η πιο trendy: Ο ιταλικός οίκος Miu Miu ετοίμασε για εκείνη ένα custom look με vintage print. Ένα πρωτότυπο σύνολο από τοπ με βικτωριανά φρου- φρου και κολάν στο ίδιο εμπριμέ, που συνδύασε με πλατφόρμες. Φάνταζε σαν σύγχρονος αρλεκίνος.

 

Ολίβια Κόλμαν και Γκίλιαν Αντερσον επέλεξαν πιο λιτές αμφιέσεις. Η πρώτη πόζαρε με κοστούμι Loewe και η δεύτερη με φόρεμα Dior εκπληκτικής «γραμμής». O Πίτερ Μόργκαν δημιουργός του σήριαλ, καθώς είναι σεναριογράφος, δραματολόγος και σύντροφος της Γκίλιαν Αντερσον φωτογραφήθηκε και αυτός για το event.

 Τέλος, ο Τζος 0 Κόνορ (Κάρολος) έδωσε σε casual style το παρόν με outfit Loewe.

 

Τι θα δούμε στην tv

 

Κατά την άποψή μας, το The Crown είναι αναμφίβολα το «βαρύ πυροβολικό» του Netflix με «άπιαστες» ερμηνείες και αριστουργηματική ανάπλαση εποχής. Με λίγα λόγια ό,τι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα. Ένα καλλιτεχνικό κατόρθωμα, του οποίου η σαιζόν κοστίζει 100 εκατομμύρια δολάρια. Οι λεπτομέρειες στα κτίρια, τη διακόσμηση, τα κοστούμια, τα τοπία και οι εξωτερικές σκηνές πλήθους είναι ασύγκριτες με οτιδήποτε άλλο έχει παρουσιαστεί. Στον τέταρτο κύκλο που καλύπτει την περίοδο 1977-1990 δεσπόζουν ο πολύκροτος γάμος του Κάρολου με την Νταιάνα, αλλά και η προσωπικότητα της Μάργκαρετ Θάτσερ που κοντράρεται με τη βασίλισσα. Τα γυρίσματα για τον 5ο και τελευταίο κύκλο αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View