Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η «μπομπονιέρα» Ρίτα Ορα με το ίδιο mini dress σε δυο διαφορετικά χρώματα

Η «μπομπονιέρα» Ρίτα Ορα με το ίδιο mini...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δεν ήξερε ποιο να διαλέξει για τα βραβεία MTV Emas 2020, ο couturier Giambattista Valli είναι από τους αγαπημένους της

O παραμυθένιος couture νέο-ρομαντισμός του ιταλού μετρ Giambattista Valli κατέλαβε τη super sexy τραγουδίστρια Ρίτα Ορα, η οποία δεν περιορίστηκε σε ένα χρώμα πανομοιότυπου outfit στην κυριακάτικη απονομή των βραβείων MTV Emas: Φόρεσε το ίδιο τούλινο φόρεμα του διάσημου οίκου σε δυο διαφορετικά χρώματα, σε ροζ και λεμονί, μαγνητίζοντας τα φλας. Ηταν ένα mini dress – «μπομπονιέρα», γεμάτο βολάν και ντραπαρίσματα, που συνδυάστηκε με σανδάλια ενσωματωμένα με αστραφτερή κάλτσα και βελούδινη στέκα με βέλο. Κομμάτι της collection του επόμενου καλοκαιριού έδειχνε τόσο θεαματικό, όσο και κοριτσίστικο.

Η 29χρονη ποπ ντίβα των βρετανικών charts, με τις αλβανικές ρίζες, φημίζεται για το τολμηρό και εντυπωσιακό της βεστιάριο και είναι από τις αγαπημένες των ειδικών της μόδας σε επίσημα events. Και δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει βραδινή δημιουργία με «dreamy» εκτόπισμα και ετικέτα Giambattista Valli. (Θυμίζουμε πως το φετινό καλοκαίρι έκανε διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της, γιο του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά και ένας «σταθμός» ήταν υπερπολυτελής βίλα της Κέρκυρας).

 

*Η απονομή των MTV Emas έγινε διαδικτυακά με εμφανίσεις από Αμερική, Καναδά και Βρετανία. Οικοδέσποινες ήταν τα μέλη του συγκροτήματος Little Mix και τραγούδησαν on line από το Μαιάμι η Αλίσια Κις και ο Μαλούμα. Ανάμεσα στους νικητές οι Lady Gaga, DJ Khaled, BTS, Cardi B, Goldplay, Drake, Justin Bieber κ.α.

Giambattista Vali Spring- Summer 2021

Giambattista Vali Spring- Summer 2021

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View