Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Glossy Vinyl Lips: Πώς θα πετύχετε το beauty trend για λαμπερό στόμα χωρίς επεμβάσεις

Glossy Vinyl Lips: Πώς θα πετύχετε το be...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κυκλοφορούν τα πιο αστραφτερά διογκωτικά χειλιών για να απoφύγουμε τα fillers

Πέρα από την εξτρεμιστική χρήση του eye liner και την τάση του αόρατου, φυσικού μακιγιάζ, οι επώνυμες πασαρέλες σύστησαν και super αστραφτερά χείλη, εμπνευσμένα από το υλικό του βινίλ. Με την πάροδο του χρόνου το στόμα χάνει σιγά- σιγά τη φρεσκάδα και το εκτόπισμά του και πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε fillers ή gadgets –βεντούζες για να δείχνουν τα χείλη ζουμερά, «γραμμένα» και σαρκώδη. Όμως συχνά το αποτέλεσμα φαντάζει υπερβολικό και ψεύτικο…

 Οι beauty experts και οι make up artists συστήνουν συστηματική καλλυντική φροντίδα και ειδικά προιόντα για το ποθητό αποτέλεσμα. Εάν ήσασταν έφηβες στις αρχές του ’90 θα θυμάστε τα διάφορα lip gloss που μύριζαν φρούτα. Τώρα όμως κυκλοφορούν τα lip plumpers ή διογκωτικά χειλιών για λάμψη, χρώμα και σχήμα που παράγουν διάσημοι οίκοι. Το φετινό χειμώνα π.χ. o Tom Ford λάνσαρε χείλη τόσο περλέ σαν γυάλινα!

Off White

Off White

Tom Ford

Tom Ford

Lanvin

Lanvin

Lanvin

Lanvin

Lanvin

Lanvin

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Πριν προχωρήσετε στο μακιγιάζ λοιπόν κάντε απολέπιση κόντρα στην αφυδάτωση. Επιτυγχάνεται με βαζελίνη και μια παλιά οδοντόβουρτσα ή με επώνυμα scrub προιόντα. Επίσης, χρησιμοποιήστε σαν φυσική μάσκα αβοκάντο, φυτικό λάδι, γιαούρτι ή μέλι. Εφαρμόστε κατόπιν lip balm με βούτυρο κακάο ή βανίλια.

ΤΟ ΤΡΙΚ

Το παλιό κόλπο να τρίψετε για δύο λεπτά ένα παγάκι στα χείλη σας λειτουργεί, γιατί τα αιμοφόρα αγγεία συμπιέζονται και φαίνονται αμέσως πιο κόκκινα και φουσκωτά.

ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ, ΝΕΑ «ΚΡΑΓΙΟΝ» ΟΓΚΟΥ

Εφαρμόστε τα καινούρια lip plumpers με βιταμίνη Ε, κολλαγόνο, υαλουρονικό. Συχνά περιέχουν και πιπερόριοζα ή μέντα. Χάρη στη  στη φόρμουλα τους αυτά τα glossy κραγιόν έχουν την ιδιότητα να μένουν σταθερά και να μη λερώνουν την περιοχή γύρω από τα χείλη. Ένα από τα πρώτα τέτοια gloss κυκλοφόρησε ο Dior, το Addict Lip Maximizer για άμεσο άμεσο όγκο. Συστήνουμε επίσης τα: Gloss Bomb Universal Lip Luminizer της Fenty Beauty,High Gloss των Kylie Cosmetics, το Butter Gloss της NYX Professional , το Sephora Collection Outrageous Effect Volume Lip Gloss κ.α. 

ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΟΛΠΑ

Αν είστε πιο «παραδοσιακές» υπάρχουν κι άλλα κόλπα για να δείχνουν τα χείλη πιο μεγάλα και φουσκωτά.

-Εφαρμόστε στο κέντρο των χειλιών ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και στις άκρες πιο σκούρες. Στη συνέχεια κάντε blend με τα δάχτυλά σας κι έτσι η διαβάθμιση από το ένα χρώμα στο άλλο θα φαίνεται πιο φυσική.

-Χρησιμοποιήστε την κλασική συνταγή με σκουρότερο μολύβι περιγράμματος. Εσωτερικά επιλέξτε ροζ, nude, bronze τόνους που δίνουν την ψευδαίσθηση του όγκου όταν γυαλίζουν συγκριτικά με το κόκκινο.

-Εκτός από το contouring που κάνετε στο υπόλοιπο πρόσωπο, υιοθετήστε το και στα χείλη.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View