Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάρα Τζέσικα με extreme knitwear! Λατρέψαμε τη λαμπερή μοβ ζακέτα που την έντυσε ολόκληρη

Σάρα Τζέσικα με extreme knitwear! Λατρέψ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H μεγάλη χειμερινή τάση των πλεκτών αναδείχθηκε μοναδικά από την 55χρονη αμερικανίδα ηθοποιό και style icon στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια φορά ξεσήκωσε τα βλέμματα η αμετανόητη λάτρης της μόδας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Συνεχίζοντας να το «παίζει» πωλήτρια στο flagship κατάστημα παπουτσιών του δικού της ομώνυμου brand στη Νέα Υόρκη, με αφοπλιστικό φέρσιμο  κοριτσιού της διπλανής πόρτας, έχει γίνει η χαρά των φωτογράφων. Και αυτό γιατί ντύνεται συνδυάζοντας όλες τις τελευταίες τάσεις στα ρούχα με τα υποδήματα της ετικέτας της.

 Το τελευταίο στιγμιότυπο που μας ενθουσίασε την δείχνει ντυμένη σύμφωνα με το δημοφιλές knit trend, δηλαδή των ολοκληρωτικών πλεκτών outfits. Όχι μόνο μπλούζες και πουλόβερ δηλαδή, αλλά ολόκληρα φορέματα, παντελόνια και πανοφώρια σε μάλλινη υφή. Η Σάρα Τζέσικα μας συστήνει να μην φορέσουμε τη συνηθισμένη γκαμπαρντίνα, το μπουφάν ή το παλτό για να ζεσταθούμε. Μας συμβουλεύει να τυλιχθούμε με μια πελώρια, πλεκτή ζακέτα σε μάξι εκδοχή.

Η ίδια μάλιστα δεν επέλεξε τους αναμενόμενους τόνους του γκρι, του καμηλό, του μαύρου ή του κόκκινου που «σκίζουν» στην αγορά. Προτίμησε ένα λαμπερό μοβ με αξεσουάρ δικές της ψηλοτάκουνε γόβες SJP σε έντονο φούξια. Η ζακέτα με τα κρόσια ή «super trendy knit jacket» κατά τον ξένο Τύπο, ήταν του label Hanifa. H  Anifa Mvuemba που τη δημιούργησε είναι μια αφρικανικής καταγωγής σχεδιάστρια με σπουδές και καθιέρωση στη νεουορκέζικη σκηνή της μόδας. Τις συλλογές της έχουν τιμήσει οι διάσημες κοκέτες του Χόλιγουντ, Ζεντάγια και Τρέισι Ελις Ρος.  

 

Θυμίζουμε ότι η φανατική νεουορκέζα star Σάρα Τζέσικα έχει δυο σπίτια σε Μπρούκλιν και Μανχάταν αλλά και ένα εξοχικό στα Χάμπτονς όπου ξεκουράζεται τα σαββατοκύριακα με το σύζυγό της ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ και τα τρία τους παιδιά. Αρρηκτα συνδεδεμένη με το αξεπέραστο σήριαλ «Sex & the City» που την ανέδειξε πρότυπο στο χώρο της μόδας, δείχνει ότι πέρα από το θέαμα έχει πάρει πολύ σοβαρά και τη δραστηριότητά της στη fashion business. Eπιμένει λοιπόν να δικαιώνει διαρκώς την ενδυματολογική φήμη της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View