Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γιατί το Tik Tok λατρεύει την λονδρέζα «περσόνα» Δάφνη Γκίνες (πρώην Νιάρχος)

Γιατί το Tik Tok λατρεύει την λονδρέζα «...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δεν άντεξε με αθλητικά στην καραντίνα η εκκεντρική μούσα του Alexander Mc Queen

Mια γνήσια performer της «επιθετικά» εκκεντρικής πλευράς της μόδας είναι η 52χρονη λονδρέζα Δάφνη Γκίνες. «Περσόνα» με θητεία στο design, την υποκριτική, τη μουσική αλλά και φανατική συλλέκτρια fashion θησαυρών, παντρεύτηκε τον κροίσο Σπύρο Νιάρχο της διάσημης ελληνικής εφοπλιστικής δυναστείας (χώρισαν το 1999) και συνδέθηκε με τον αδικοχαμένο, οραματιστή σχεδιαστή Alexander Mc Queen ως μούσα του. Σήματα  κατατεθέν της οι εξωφρενικές πλατφόρμες «Noritaka Tatehana» και «Armadillo» δίχως τακούνι, οι υπερβολικοί κότσοι και το βαμπίρ μακιγιάζ. Τελευταία της εμμονή; Μα η νεανική πλατφόρμα Tik Tok με τα μουσικά βίντεο. Ποστάρει fittings, παρασκήνια, πλάνα από εμφανίσεις της αποκαλύπτοντας μια «πλευρά της που δεν έχουμε ξαναδεί».

Ηδη έλαβε μέρος στα challenges «Euphoria» και «Wipe it down». Μέσα σε ένα χρόνο απέκτησε δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους (83.000) «κολλημένους» με το avant garde style της, αν και η πρώτη εικόνα που ανέβασε ήταν ένας πιγκουίνος από ταξίδι της στην Ανταρκτική.

«Καταπληκτικοί, υπερταλαντούχοι δημιουργοί αναδεικνύονται στο Tik Tok. Εγώ αφέθηκα σε φόρμες και αθλητικά στην καραντίνα, οπότε επειδή μου έλειψαν τόσο τα τακούνια μου έφτιαξα το βίντεο single «Heaven» και το διασκέδασα αφάνταστα. Ξεχωριστή στιγμή ήταν και το «Μy hearts went oops» που πέτυχε 1,5 εκατομμύριο views.  Moυ αρέσει πολύ να δημιουργώ με αφετηρία τα τραγούδια μου. Αγαπημένο μου outfit είναι το αριστουργηματικό Alexander Mc Queen x Givenchy Kimono, οι πλατφόρμες Noritaka μαζί με μαύρα και λευκά κοσμήματα» λέει η ίδια.

 

Aγνώριαστη στο γάμο της με το Σπύρο Νιιάρχο

Aγνώριαστη στο γάμο της με το Σπύρο Νιιάρχο

Στο Met Gala

Στο Met Gala

Με κοστούμι Alexander Mc Queen

Με κοστούμι Alexander Mc Queen

Οι φωτογραφίσεις και τα βίντεό της εκφρά...

Οι φωτογραφίσεις και τα βίντεό της εκφράζουν το φαντασμαγορικό και σουρεαλιστικό της style

Aν είστε οπαδοί του Tik Tok και αρέσκεστε στους αισθητικούς αιφνιδιασμούς παρακολουθήστε την. Κατά τη βρετανική Vogue μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής, χαρίζει σε viral μορφή τον έμφυτο σουρεαλισμό της…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View