Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται τον Φεβρουάριο στις αίθουσες το μιούζικαλ "Όλοι Μιλάνε για τον Τζέιμι"

Έρχεται τον Φεβρουάριο στις αίθουσες το ...

Κεντρικός ήρωας είναι ο Τζέιμι από το Σέφιλντ που ονειρεύεται μία καριέρα drag queen

Το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ «Everybody's Talking About Jamie» μεταφέρεται στον κινηματογράφο και αναμένεται να το δούμε τον ερχόμενο Φεβρουάριο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει σε διανομή της Odeon.

Ο κεντρικός ήρωας Τζέιμι από το Σέφιλντ της Αγγλίας έχει ένα όνειρο και θα το πραγματοποιήσει πάση θυσία.

Οι κοντινοί του άνθρωποι θα τον στηρίξουν και εκείνος θα ξεπεράσει κάθε προκατάληψη ενώ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτόν.

Η ταινία «Όλοι Μιλάνε για τον Τζέιμι - Everybody's Talking about Jamie» έχει βασιστεί στο ομώνυμο μιούζικαλ σε μουσική Dan Gillespie Sells και κείμενο & στίχους του Tom MacRae, ο οποίος ανέλαβε και τη σεναριακή διασκευή.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, το έργο «Όλοι Μιλάνε για τον Τζέιμι», σε παραγωγή New Regency και Film4, πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου μιούζικαλ. Ο Τζέιμι είναι δεκαέξι χρονών και δεν ταιριάζει με τον κόσμο γύρω του – σε αντίθεση με το να επιλέξει ένα «πραγματικό» επάγγελμα, ονειρεύεται να γίνει drag queen. Αβέβαιος για το μέλλον του, ο Τζέιμι γνωρίζει ένα πράγμα σίγουρα: ο ίδιος θα κάνει αίσθηση. Με την υποστήριξη της αγαπημένης του μητέρας και των υπέροχων φίλων του, ο Τζέιμι ξεπερνάει τις προκαταλήψεις, σηκώνει ανάστημα σε όσους τον εκφοβίζουν και βγαίνει από το σκοτάδι πανέτοιμος να πραγματοποιήσει το όνειρό του που είναι τολμηρό, να γίνει ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταμορφώσεων - drag queen.

Η σκηνοθεσία της ταινίας «Όλοι Μιλάνε για τον Τζέιμι» είναι του Jonathan Butterell και πρωταγωνιστούν οι Max Harwood, Lauren Patel και ο Richard E. Grant.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα όταν βγει με το καλό.

Η βασική φωτ. είναι από το imdb.com

Στις ΗΠΑ η ταινία προγραμματίζεται για έξοδο στις αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου 2021.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture