Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η "Έκρηξη Θυμού" και το θρίλερ "Antebellum" από την Πέμπτη στην Πάτρα

Η "Έκρηξη Θυμού" και το θρίλερ...

Στα Odeon Veso Mare

Mεταξύ των νέων ταινιών που θ’ αρχίσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 15/10/2020 στα Odeon Veso Mare είναι η περιπέτεια δράσης με στοιχεία θρίλερ «Unhinged/Έκρηξη Θυμού» με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Ράσελ Κρόου και το θρίλερ «Antebellum / Η Εκλεκτή» με την 34χρονη Αφροαμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Janelle Monáe, η οποία έχει παίξει στις Οσκαρικές ταινίες «Moonlight» και «Hidden Figures» ενώ το 3ο της άλμπουμ «Dirty Computer» που κυκλοφόρησε το 2018 της χάρισε 2 υποψηφιότητες στα βραβεία Γκράμμυ.

Σύμφωνα με το στόρι της «Έκρηξης Θυμού», η Ρέιτσελ (Κάρεν Πιστόριους) έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά. Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό (Ράσελ Κρόου) με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Ρέιτσελ και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα, που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι του σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε

Πρωταγωνιστούν εκτός του Ράσελ Κρόου (Λος Άντζελες Εμπιστευτικό, Ο Μονομάχος, A Beautiful Mind) και της Κάρεν Πιστόριους και οι Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν.

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Κεντρικό πρόσωπο στο θρίλερ «Antebellum/Η Εκλεκτή» είναι μία πετυχημένη συγγραφέας, η Veronica Henley που βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο σε μία τρομακτική πραγματικότητα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον πριν να είναι αργά.

Σκηνοθεσία: Τζεράρντ Μπους, Κρίστοφερ Ρενζ               

Πρωταγωνιστούν εκτός της Τζανέλ Μονέ, οι Έρικ Λάνγκε, Τζίνα Μαλόουν, Τζακ Χιούστον, Κίρσεϋ Κλέμονς, Γκαμπουρέι Σίντιμπε (υποψηφιότητα για Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου της ταινίας «Μονάκριβη») και οι Μαρκ Ρίτσαρντσον, Ρόμπερτ Αραμάιο, Λίλι Κόουλς.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

*Σύμφωνα με ανακοίνωση των Odeon Veso Mare & σύμφωνα με τα νέα δεδομένα για τις κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες, η είσοδος στις αίθουσες θα γίνεται μόνο με αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture