Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Solo Shows στο εντυπωσιακό The Bold Type Hotel από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Solo Shows στο εντυπωσιακό The Bold Type...

Mε την ατομική έκθεση του Γιάννη Βογδάνη, ξεκινάει ένα εικαστικό project ανάδειξης νέων καλλιτεχνών

Στις 16 Οκτωβρίου το The Bold Type Hotel ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το κοινό, εγκαινιάζοντας το project "Solo Shows" με την ατομική έκθεση του Γιάννη Βογδάνη.

Πρόκειται για ένα project που αποτελείται από μία σειρά ατομικών εκθέσεων νέας γενιάς καλλιτεχνών, τους οποίους καλεί να δουλέψουν και να πειραματιστούν σε έναν χώρο που αποτελεί ένα από τα νεοκλασικά κοσμήματα της άνω πόλης και θεωρείται από τα ωραιότερα δείγματα της μεγαλοαστικής οικιστικής κληρονομιάς της Πάτρας.

Πρόθεση του project αυτού είναι να δημιουργήσει ένα διάλογο ανάμεσα στο έργο του κάθε καλλιτέχνη και του χώρου και να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο αυτό αλλάζει την οπτική του.

Γιάννης Βογδάνης, BinaryCeramics

Το BinaryCeramics δημιουργήθηκε από το πάθος και την έρευνα που έθεσε ο καλλιτέχνης Γιάννης Βογδάνης σε αναπτυσσόμενα συστήματα που καθιστούν δυνατή την εκτύπωση τρισδιάστατων ημι- ρευστών υλικών. «Προσπαθώ πάντα να βρω τρόπους που μου επιτρέπουν να υλοποιήσω και να δείξω την ομορφιά που συναντώ μέσα από την έρευνά μου όσον αφορά τις μορφές, τα μοτίβα, τις δονήσεις και τα λεπτά πράγματα που υπάρχουν γύρω μας αλλά συχνά περνούν απαρατήρητα». Ο Γιάννης Βογδάνης είναι ένας διεπιστημονικός καλλιτέχνης με έδρα την Αθήνα. Η καριέρα του ξεκίνησε στη Ρώμη μετά την αποφοίτησή του από την Σχολή Καλών Τεχνών της Ρώμης. Ο τομέας ενδιαφέροντός του βρίσκεται στο σημείο συνάντησης της τέχνης, του σχεδιασμού και της επιστήμης. Το πάθος του Γιάννη να εξερευνήσει και να ακονίσει την τέχνη του τον οδήγησε να ζήσει σε μέρη όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Βερολίνο και τη Βαρκελώνη, εργαζόμενος σε πανεπιστήμια και νεοσύστατες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας. Στη Βαρκελώνη απέκτησε μεταπτυχιακό στην προηγμένη σχεδίαση αλληλεπίδρασης από την UPC. Τον τελευταίο καιρό, ο Γιάννης έχει επικεντρωθεί στην εξερεύνηση των ορίων της ψηφιακής κατασκευής και του δημιουργικού προγραμματισμού.

Επιμέλεια: Θεοφανώ Τζίμη

Διάρκεια Έκθεσης: 16 - 18 Οκτωβρίου The Bold Type Hotel, Παλαιών Πατρών Γερμανού 10, Πάτρα

Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο 17:00 - 21:30 & Κυριακή 10:00 - 14:00 / 17:00 - 21:30

 

*Λόγω των υγειονομικών μέτρων του covid -19 η μάσκα είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View