Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λιγόστεψαν τα υποκαταστήματα της Eurobank στην Πάτρα και αυξήθηκε η αναμονή & ταλαιπωρία των πολιτών

Λιγόστεψαν τα υποκαταστήματα της Euroban...

Μετά την πρόσφατη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος της Κανακάρη είχε ουρά έξω από την Eurobank στην Αγ. Ανδρέου

Οι συνέπειες από το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Eurobank/Ταμιευτήριο στην οδό Κανακάρη πλησίον της Αγ. Νικολάου, στην Πάτρα, το οποίο ανέστειλε τη λειτουργία του  εδώ και μία εβδομάδα ενώ εκτός λειτουργίας παραμένει και το atm, άρχισαν να φαίνονται με τον κόσμο να σχηματίζει μεγάλη ουρά έξω από το υποκατάστημα της Eurobank στην Αγ. Ανδρέου και Πατρέως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 το πρωί. Η αναμονή απ’ όσο είδαμε για να μπει κάποιος μέσα στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα ξεπερνούσε τη μισή ώρα ενώ μεγάλη ήταν η κίνηση και στο atm καθώς όπως είχαμε δει λόγω και των ζημιών που προκλήθηκαν (σπασμένα τζάμια) στο κατάστημα της Eurobank στην Κολοκοτρώνη και Όθωνος Αμαλίας ούτε κι εκείνο το atm λειτουργούσε τουλάχιστον έως και το βράδυ της Πέμπτης 8/10.

Οι υπάλληλοι βέβαια έκαναν τα αδύνατα δυνατά να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που περίμενε ωστόσο λόγω και των μέτρων covid-19, έπρεπε να είναι συγκεκριμένος αριθμός πολιτών μέσα στην τράπεζα, με έναν συναλλασσόμενο να βγαίνει και αντίστοιχα έναν να μπαίνει.

Πάντως το κατάστημα στην Κανακάρη και Αγ. Νικολάου που παλιότερα ήταν αποκλειστικά Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εξυπηρετούσε πολύ κόσμο και τις καλές εποχές προ κορωνοιού και οικονομικής κρίσης είχε και διευρυμένο ωράριο έως και τις 6 το απόγευμα!

Η αναστολή λειτουργίας στο κατάστημα της Κανακάρη έρχεται να προστεθεί και στο μεγάλο κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που λειτουργούσε στην Δημ. Γούναρη στα Ψηλά Αλώνια που τώρα έχει γίνει σούπερ μάρκετ, το οποίο έκλεισε πριν περίπου 3 χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις