Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η... εμπορική "ακτινογραφία" της οδού Γούναρη στην Πάτρα -Κλείνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Η... εμπορική "ακτινογραφία" τ...

Ανακατατάξεις

Πολλές αλλαγές αναμένονται και πάλι στην περιοχή της Δημητρίου Γούναρη στην Πάτρα, με μαγαζιά να κλείνουν ή να αλλάζουν χέρια και κάποια άλλα να ανοίγουν. Σε γενικές γραμμές η άλλοτε ιδιαίτερα εμπορική οδός με ζωηρή κίνηση, άλλαξε στα χρόνια της κρίσης με πολλά καταστήματα να ερημώνουν και να είναι δύσκολο να ξαναενοικιαστούν.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του thebest.gr, το υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί της Γούναρη στο ύψος περίπου της πλατείας Υψηλών Αλωνίων τον ερχόμενο μήνα Φεβρουάριο κλείνει και οι συναλλασσόμενοι θα εξυπηρετούνται πλέον από το κεντρικό κατάστημα της Κανακάρη και Αγ. Νικολάου και από τα υποκαταστήματα της Eurobank μιας και ως γνωστόν οι 2 τράπεζες έχουν γίνει πλέον μία.

Επί της Γούναρη λίγο πιο κάτω από την Καραισκάκη σε κατάστημα εστίασης το οποίο πλέον έχει αδειάσει το χώρο, μπήκε η ένδειξη πωλείται ενώ μετά την Κανακάρη εκεί όπου παλαιότερα λειτουργούσε φωτογραφείο αναμένεται να ανοίξει νέα επιχείρηση με είδη αρτοποιίας.

Η στοά μέσα όπου άλλοτε λειτουργούσε γνωστό καφέ  παραμένει κενή παρά τα όσα είχαν ακουστεί πως θα άνοιγε κάποιο νέο μαγαζί εστίασης, ενώ μιλώντας πάντα για τη λεωφόρο Δημ. Γούναρη, έκλεισε και το κατάστημα με οικονομικά ρούχα, εσώρουχα, κ.α.

Εδώ και λίγες μέρες παραμένει κλειστό το ψητοπωλείο  που είχε ανοίξει στο σημείο όπου άλλοτε λειτουργούσε ταχυφαγείο  αν και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται νέος συνέταιρος για να επαναλειτουργήσει άμεσα.

Τέλος το καφέ επί της Γούναρη ανάμεσα στην Αγ. Γεωργίου και την Αλ. Υψηλάντου ξανανοίγει με νέα επωνυμία .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight