Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η "Μικρά Αγγλία" του Π. Βούλγαρη προβλήθηκε στο City Drive-in

Η "Μικρά Αγγλία" του Π. Βούλγα...

Παρέστησαν και οι ηθοποιοί του φιλμ, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Σοφία Κόκκαλη και Πηνελόπη Τσιλίκα

Προβολή της συγκινητικής ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, «Μικρά Αγγλία» παρουσία των τριών πρωταγωνιστών της, Πηνελόπης Τσιλίκα, Ανδρέα Κωνσταντίνου και Σοφίας Κόκκαλη πραγματοποιήθηκε στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020. Το φιλμ υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες όλων των εποχών στη χώρα μας, μία ταινία που το σενάριο της είχε βασιστεί στο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη.

Οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας (είχε παιχθεί και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare), Πηνελόπη Τσιλίκα, Ανδρέας Κωνσταντίνου και Σοφία Κόκκαλη βρέθηκαν μετά το τέλος της προβολής στη σκηνή του City Drive-in και μίλησαν με τους σινεφίλ για την υψηλής αισθητικής δημιουργία που ξεπέρασε τους 500.000 θεατές όταν είχε κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

Οι τρεις πρωταγωνιστές μίλησαν με αγάπη για τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, η Πηνελόπη Τσιλίκα αποκάλυψε πως ήταν η 1η της κινηματογραφική εμπειρία με έναν τόσο σπουδαίο δάσκαλο, ενώ και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που έχει παίξει και στο φιλμ «Παράδεισος» του Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη μίλησε με συγκινητικά λόγια για τα γυρίσματα στην Άνδρο και τη νοσταλγία μιας περασμένης εποχής. Η Σοφία Κόκκαλη με τη σειρά της είπε πως αγάπησε τον ρόλο της και κρατά τις αναμνήσεις από τα γυρίσματα βαθιά στην καρδιά της.

 Η ειδική αυτή προβολή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αφιερώματος Greek Tuesdays που λαμβάνει χώρα κάθε Τρίτη στο City Drive-in και φιλοξενεί μια ελληνική ταινία και τους συντελεστές της, οι οποίοι αποκαλύπτουν στο κοινό άγνωστες πτυχές της.

Ο απόλυτος covid-free προορισμός, το City drive-in της Αθήνας  συνεχίζει το πρόγραμμα λειτουργίας του, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας. Η ομάδα του Cinema Alive όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, καλωσορίζει το κοινό στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας, ένα καταφύγιο από καιρικά φαινόμενα και την πανδημία Covid για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά, μουσικές, stand up comedy shows & live events από την άνεση του αυτοκινήτου σας.

Ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής βρίσκεται καθημερινά με τις πύλες του ανοιχτές στο κέντρο του ΟΑΚΑ, από τις 20.00 έως αργά το βράδυ και με μεταμεσονύκτιες προβολές.

Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες drive in, το City Drive in προσφέρει ευκρίνεια στην προβολή και στερεοφωνικό ήχο.

Στον χώρο του λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημένα κατοικίδια τους. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram), στην ιστοσελίδα www.driveincinema.gr και στη viva.gr

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

Για την Πέμπτη 8/10 το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή του «28 Days Later» του Ντάνι Μπόιλ με τον Κίλιαν Μέρφι και την Ναόμι Χάρις στις 22.45.

Σάββατο 10/10

20:30 The Motorcycle Diaries του Βάλτερ Σάλες με παραγωγό τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

22:45 Exorcist

Κυριακή 11/10

19:30 O Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές

21:00 Η Διακριτική Γοητεία των Αρσενικών

Παρουσιάζει η Ναταλία Δραγούμη, πρωταγωνίστρια της ταινίας

23:00 Charlie and the Chocolate Factory με τον Τζόνι Ντεπ

Δευτέρα 12/10

20:30 Truman Show

22:45  Inglourious Basterds

Τρίτη 13/10

20:30 Από Έρωτα

Παρουσία του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή Θοδωρή Αθερίδη

22:45 Αν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture