Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Celebrity style: Eίναι η ιδέα μας ή όλες πια κυκλοφορούν με φόρμες;

Celebrity style:  Eίναι η ιδέα μας ή όλε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ειδικά τα jogging bottoms κάνουν θραύση- Δείτε πως θα τα συνδυάσετε σύμφωνα με τους stylists του Zara

Τα αμερικάνικα media αποφάνθηκαν από την περασμένη άνοιξη πως οι αθλητικές φόρμες αποτέλεσαν το «pandemic status symbol» λόγω του εγκλεισμού στο σπίτι και της αποφυγής κάθε κοσμικής εκδήλωσης. Οι πωλήσεις σε αυτό το είδος ανέβηκαν κατακόρυφα καθώς άπαντες αποζητούσαν άνεση και πρακτικότητα στο ντύσιμό τους. Όμως από το φθινόπωρο,  το λεγόμενο athleisure δεν αποτελεί μόνο «λύση ανάγκης» αλλά εξελίσσεται σε ισχυρό «fashion item». Oλοένα και περισσότερες διασημότητες που φημίζονται για το trendy ντύσιμό τους, επιλέγουν φόρμα για την πρωινή τους ένδυση, όχι επειδή βγαίνουν για περπάτημα, μένουν στον κήπο ή πάνε γυμναστήριο. Ειδικά τα joggings bottoms, δηλαδή το κάτω μέρος της φόρμας έχει αντικαταστήσει τα παντελόνια! Το βλέπουμε να συνδυάζεται με σακάκια, δερμάτινα πουκάμισα, ογκώδη πουλοβεράκια ενώ ως υπόδημα δεν επιλέγονται μόνο sneakers, αλλά και θηλυκές μπότες ή ανδρόγυνα μοκασίνια.

Υπαίτιοι θεωρούνται οι «επιδραστικοί» stars Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Αιλις, Κιμ Καρντάσιαν, οι οποίοι επέβαλαν εδώ και καιρό, τις φόρμες σαν βασική «στολή» ρουτίνας στην πόλη ανεξάρτητα από την άσκηση.

Σας έχουμε τις τελευταίες εξόδους των Μπέλα Χαντίντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Ιρίνα Σάικ, Χάλει Μπίμπερ, Αλεσάντρα Ανμπρόζιο, Σκάρλετ Γιόχανσον για να πειστείτε αλλά και το styling με παντελόνια φόρμας που εντοπίσαμε στο Zara.

 

Στο Zara 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View