Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Brad Pitt - Αngelina Jolie: Ξανά στα δικαστήρια για παιδιά τους

Brad Pitt - Αngelina Jolie: Ξανά στα δικ...

Ξεκίνησε η δίκη για την επιμέλεια

Στις δικαστικές αίθουσες επέστρεψαν ο Βrad Pitt και η Αngelina Jolie για την επιμέλεια των παιδιών τους για την οποία έχουν διαφωνήσει ουκ ολίγες φορές μιας και η Χολιγουντιανή σταρ επιθυμούσε να έχει την επιμέλεια των παιδιών κατ΄ αποκλειστικότητα ενώ ο Brad Pitt θεωρεί απαραίτητη και τη δική του συμβολή στην ανατροφή τους. 
Όπως αναφέρεται στα ξένα Μέσα και πιο συγκεκριμένα σε δημοσίευμα του ET Online, «Ο Brad Pitt ζητά την επιμέλεια κατά 50/50. Η Angelina θέλει να είναι δίκαιη αναφορικά με την επιμέλεια. Ακολουθεί συγκεκριμένους κώδικες και κανόνες με τα παιδιά. Ο Brad ελπίζει να καταφέρει να το πετύχει λόγω της σημαίας του συνγονέα».

Η ίδια πηγή αναφέρει μάλιστα πως ο διάσημος ηθοποιός «έχει κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει το δικαστήριο», αλλά πιστεύει ότι έχει «μείνει χωρίς επιλογή» προκειμένου να βλέπει τα παιδιά του πιο συχνά. Να σημειωθεί ότι η διάσημη ηθοποιός πριν κάποιο διάστημα, είχε ζητήσει την εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου για την κοινή επιμέλεια των παιδιών.

Θυμίζουμε πως το χολιγουντιανό ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith το 2005,παντρεύτηκε το 2014 και χώρισε το 2016, έχει αποκτήσει έξι παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight