Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Μάνεσης - Ελεονώρα Μελέτη: Το παρασκήνιο της ρήξης στη σχέση τους

Νίκος Μάνεσης - Ελεονώρα Μελέτη: Το παρα...

Τι έχει συμβεί

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η συνεργασία του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη, στo πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολιάστηκαν οι φήμες για παραίτηση της Ελεονώρας Μελέτη, ενώ η ίδια η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε χθες και ξεκαθάρισε τη θέση της μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, λέγοντας: «Αναφορικά με τα δημοσιεύματα ότι παραιτήθηκα.

Εγώ είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου. Δεν παραιτούμαι ποτέ. Δεν παραιτήθηκα, ούτε καν. Δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για τη θεματολογία, τότε είναι που δεν παραιτείσαι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» το παρασκήνιο της ρήξης αφορά στο το κόνσεπτ της εκπομπής «Ωρα για Μελέτη» και στα νούμερα τηλεθέασης. Η πρωινή εκπομπή υπήρχε στο συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη από την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι, αλλά λόγω της κόρης της καθυστέρησε να υλοποιηθεί. Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τη βραδινή εκπομπή «Μεσάνυχτα» με επιτυχία και στο τέλος του 2019 το κανάλι πρότεινε την καθημερινή πρωινή εκπομπή. Η Ελεονώρα επέστρεψε στο καθημερινό πρόγραμμα με μια infotainment/κοινωνική εκπομπή.

Η ίδια διάλεξε τους συνεργάτες της και της ανακοινώθηκε ότι τον συντονισμό θα κάνει ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος εμπλούτισε την ομάδα με δικούς του συνεργάτες. Τα νούμερα ικανοποίησαν το κανάλι στην αρχή και τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν σταμάτησε η καλή πορεία της εκπομπής. Σήμερα, υπάρχει μια τυπική επαγγελματική επαφή τηλεφωνικά και ο Νίκος Μάνεσης μιλά μόνο με τους δικούς του συνεργάτες.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με δηλώσεις του στον Χάρη Λεμπιδάκη: «Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη... Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight