Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σαν παλιό σινεμά: Η Chanel μνημόνευσε τις παλιές ντίβες που έντυσε για την επόμενη άνοιξη

Σαν παλιό σινεμά: Η Chanel μνημόνευσε τι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mαρκίζα αλά Χόλιγουντ στο επιβλητικό Palais Royal του Παρισιού- Ποιες celebrities παρευρέθηκαν

Με πελώρια, φωταγωγημένα γράμματα στο Palais Royal, που παρέπεμπαν στην εμβληματική μαρκίζα του Χόλιγουντ στα βουνά της Σάντα Μόνικα, η γαλλική αυτοκρατορία Chanel σφράγισε με το show της για την επόμενη άνοιξη την παριζιάνικη Εβδομάδα Μόδας. Η διάδοχος του Karl Lagerfeld, Virginie Viard «θυμήθηκε» τη σχέση του οίκου με την Εβδομη Τέχνη και τις αλλοτινές διάσημες ντίβες του εκράν, οι οποίες ντύνονταν σαγηνευτικά με Chanel. Γκρέις Κέλι, Ζαν Μορό, Ρόμι Σνάιντερ τιμούσαν τα περίφημα ταγιέρ αλλά και η Μέρλιν Μονρόε είχε πει πως φορούσε μόνο το άρωμα Chanel No 5 στο κρεβάτι.

Η collection πέρα από τις «μπουκλέ» σταθερές και τη λατρεία στο άσπρο- μαύρο, διέθετε πολύ ροζ, φαρδιά, άνετα παντελόνια αλλά και φλούο logo λεπτομέρειες. Φτερά, casual σατέν και χυτές φόρμες ξεσήκωσαν επίσης το ενδιαφέρον

Παρούσες, ανάμεσα στο πολύ περιορισμένο κοινό, οι  νυν μούσες- ambassadors του brand, Μαριόν Κοτιγιάρ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ, Κρίστεν Στούαρτ, Αννα Μουγκλαλίς, Βανέσα Παραντί, Ιζαμπέλ Ατζανί Καρολίν ντε Μεγκρέ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View