Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει στο survivor ο Ντάνος;

Επιστρέφει στο survivor ο Ντάνος;

Τι είπε ο ίδιος για την πρόταση που φέρεται να του έχει ήδη γίνει

Στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το πρωί της Κυριακής στο OPEN. Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα… το χαμόγελο του τα είπε όλα!

Πιο συγκεκριμένα, σε απευθείας σύνδεση από το Πόρτο Γερμενό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως » δεν ξέρω τι θα κάνει ο Βασάλος αλλά ούτε και γω με το All Star Survivor. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί 100% το Survivor και ποιες είναι οι προθέσεις τους γενικά».

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου επέμεινε, εάν έχει δεχθεί πρόταση για το κομμάτι της παρουσίασης, ο Ντάνος σχολίασε με χαμόγελο πως «επίσημα όχι». Τον λόγο τότε πήρε ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας και σημείωσε, πλάι στον Γιώργο Αγγελόπουλο, «πριν από δύο ημέρες έμαθα από την Acun Media ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα και του είπαν το εξής. Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα γίνει το Survivor και θα το κάνεις εσύ»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight