Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Το ρομαντικό βρετανικό brand The Vampire’s Wife είναι η νέα επώνυμη σύμπραξη στα H&M

Το ρομαντικό βρετανικό brand The Vampire...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H σειρά θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 22 Οκτωβρίου και θα ενθουσιάσει εκείνες που αγαπούν το new retro

Είστε οπαδοί της new retro ένδυσης; Λατρεύετε τους νοσταλγικούς φουσκωτούς ώμους ,τα βολάν και τα φρου- φρου; Φοράτε συχνά ρομαντικά φορέματα με φιόγκους και δαντέλες; Σύντομα – 22/10- θα «βγει» στην αγορά η σειρά The Vampire’s Wife X H&M. Είναι ακόμα μια ηχηρή συνεργασία του σουηδικού κολοσσού προσιτής μόδας με ένα ονομαστό luxury label. H εταιρεία ειδικεύεται στα vintage style dresses με την υπογραφή της βρετανίδας σχεδιάστριας Susie Cave. Για την ίδια η συνεργασία αυτή που θα «κατεβάσει στο δρόμο» το design της είναι κάτι μαγικό. «Τεράστια ονόματα έχουν προηγηθεί από μένα. Lagerfeld και Versace έχουν κυκλοφορήσει από τα H&M. Το να γίνουν τα φορέματά μου προσιτά σε όλους ήταν συναρπαστικό για μένα» δήλωσε στη βρετανική Vogue. Η collection δημιουργήθηκε και οριστικοποιήθηκε μέσω zoom τις ημέρες του εγκλεισμού της πανδημίας και «δικαίωσε τις προσδοκίες» της Cave. «Είμαστε μικρή εταιρεία και ήταν απίστευτο που αυτό έγινε πραγματικότητα, Aγαπημένο μου κομμάτιν είναι η δαντελένια κάπα».

Θυμίζουμε πως η The Vampire’s Wife έχει ντύσει την Κέιτ Μίντλετον και πολλές κυρίες του Χόλιγουντ (Κίρα Νάιτλι, Ρέιτσελ Βάις, Σιένα Μίλερ, Σάλμα Χάγιεκ είναι κάποιες από αυτές)

*Οι ειδικές σειρές της H&M πάντως διατίθενται στο κεντρικό κατάστημα του ομίλου στην οδό Ερμού της Αθήνας, δηλαδή τα ρούχα αυτά δεν αναμένονται στην Πάτρα. Οπότε ή θα πάτε εκεί ή θα στείλετε «ειδικούς απεσταλμένους»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View