Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο αφροαμερικανός ηθοποιός Άλντις Χοτζ αναμένεται να είναι ο Hawkman στην ταινία «Black Adam»

Ο αφροαμερικανός ηθοποιός Άλντις Χοτζ αν...

Πρόκειται για το καινούριο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Ντουέιν Τζόνσον για την DC

Ο Άλντις Χοτζ - Aldis Hodge φαίνεται πως θα υποδυθεί τον Hawkman στο νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Ντουέιν Τζόνσον για την DC, με τίτλο «Black Adam».

Ο 34χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην περιπέτεια «The Invisible Man» πλάι στην Ελίζαμπεθ Μος είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις για να ενταχθεί στο καστ της ταινίας, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η εκδοχή στην ταινία “Black Adam” του Hawkman θα είναι ο Κάρτερ Χολ, ένας αρχαιολόγος που ανακαλύπτει ότι είναι η μετενσάρκωση ενός αρχαίου Αιγύπτου πρίγκιπα. Φέρει μεγάλα τεχνητά φτερά και ζώνη κατασκευασμένη από ένα εξωγήινο στοιχείο γνωστό ως «nth μέταλλο», το οποίο του επιτρέπει να πετάει.

Ο Aldis Alexander Basil Hodge όπως είναι το πλήρες όνομα του έχει γεννηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 1986 και είναι ιδιαίτερα γνωστός από το ρόλο του Alec Hardison στη σειρά του TNT, Leverage. Είχε παίξει και στην ταινία του 2015 «Straight Outta Compton» που είχε πάρει πολύ καλές κριτικές καθώς και είχε υποδυθεί τον Levi Jackson στο Οσκαρικό φιλμ «Hidden Figures» το 2016.

Και με στοιχεία από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture