Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Iggy Pop: Ο 72χρονος rock icon και ο παπαγάλος του έγιναν μοντέλα του οίκου Gucci

Iggy Pop: Ο 72χρονος rock icon και ο παπ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Δουλεύω πάνω στους διαφορετικούς τρόπους να είναι κανείς κομψός» δήλωσε ο Alessandro Michele

Eπανέκαμψε- και αυτή τη φορά κουστουμαρισμένος- ο 72χρονος θρύλος της ροκ Iggy Pop στις διαφημιστικές καμπάνιες του διάσημου ιταλικού οίκου Gucci. Διατηρώντας τον τίτλο του «παππού της πανκ» δείχνει να ευχαροστιέται τα φλας του κόσμου της μόδας. Ο ανεξάντλητος σε ιδέες, καλλιτεχνικός διευθυντής Alessandro Michele, τον επέλεξε για την προώθηση της νέας αντρικής tailoring σειράς μαζί με τους σημερινούς «ιδιαίτερους» μουσικούς, A$AP Rocky και Tyler, ώστε να συνυπάρξουν σαν «αδελφότητα». Μαζί τους ποζάρουν ο Biggy Pop, ο λευκός παπαγάλος του Iggy καθώς και ένας μπλε παπαγάλος μακάο. Σε μια βίλα του Λος Αντζελες σε seventies style, φαντάζουν εύθυμοι και χαλαροί τρώγοντας ή κάνοντας αστεία. Το shooting των τριών music icons ανέλαβε ο  cult σκηνοθέτης Harmony Korine.

 

«Πιστεύω ότι και οι τρεις τους το  διασκέδασαν. Η καμπάνια έχει ένα εκκεντρικό ύφος γιατί και οι συγκεκριμένοι άντρες είναι εκκεντρικοί. Ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις αυτούς τους τρεις άντρες μαζί,να δείχνουν τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο παρόμοιοι... Με αυτές τις καμπάνιες δουλεύω πάνω στους διαφορετικούς τρόπος να είναι κανείς κομψός -και οι συγκεκριμένοι άντρες ενσαρκώνουν τέλεια αυτή την ιδέα. Θέλω να μιλήσω για την κομψότητα με εντελώς αυθαίρετους και αναπάντεχους τρόπους» δήλωσε ο Michele.

O Iggy Pop είχα λάβει μέρος και στη φετινή resort collection του label, αλλά πιο... άγριος και ημίγυμνος, όπως συνηθίζει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View