Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 5 Νοεμβρίου 2020 έρχεται στις αίθουσες το νέο φιλμ του Κέβιν Κόστνερ

Στις 5 Νοεμβρίου 2020 έρχεται στις αίθου...

Λέγεται "Οικογενειακοί Δεσμοί" και συμπρωταγωνιστεί με την Diane Lane

Mαζί με την προγραμματισμένη έξοδο της στις Αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται να βγει στις 5 Νοεμβρίου 2020 στη χώρα μας σε διανομή της Tulip το δραματικό φιλμ «Οικογενειακοί Δεσμοί - Let Him Go» σε σκηνοθεσία Thomas Bezucha, ένα ανθρωποκεντρικό δράμα χαρακτήρων με τον πάντα στιβαρό Κέβιν Κόστνερ του Οσκαρικού "Χορεύοντας με τους Λύκους" και τη γοητευτική ηθοποιό Νταϊάν Λέιν.

Μια γλυκόπικρη μπαλάντα, με φιλοσοφία νέο γουέστερν και με ανατροπές που οδηγούν σε ένα αγωνιώδες φινάλε, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Το σενάριο της ταινίας έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα και πανεπιστημιακού καθηγητή Larry Watson.

Ένας πρώην αστυνομικός και η σύζυγός του, θρηνούν τον αδικοχαμένο τους γιο. Μαζί, θα ξεκινήσουν την αναζήτηση του εγγονού τους, ο οποίος αφότου έμεινε ορφανός, έφυγε χωρίς να αφήσει ίχνη και εξηγήσεις.

Αυτή η αναζήτηση θα τους φέρει αντιμέτωπους με ένα μεγάλο μυστικό και με μια επικίνδυνη οικογένεια που θα τους αναγκάσει να δώσουν μάχη για τη ζωή τους.

Παίζουν ακόμα η Lesley Manville και οι Will Brittain, Jeffrey Donovan, Kayli Carter και ο 26χρονος Booboo Stewart.

Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Αύγουστο αλλά αποφασίστηκε η αλλαγή της πρεμιέρας λόγω των συνθηκών covid-19. Η 55χρονη Diane Lane έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην ταινία του George Roy Hill «A Little Romance» το 1979.

Έχει παίξει στους θρυλικούς «Outsiders» το 1983 ενώ έκανε αίσθηση με το ρόλο της στην «Άπιστη – Unfaithful» το 2002 σε σκηνοθεσία Άντριαν Λάιν όπου κέρδισε βραβεία όπως της National Society of Film Critics για τον καλύτερο α’ γυναικείο ρόλο αλλά και υποψηφιότητες τόσο για Όσκαρ όσο και για Χρυσή Σφαίρα και του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών -Screen Actors Guild. Η Νταιάν Λέιν έχει ακόμη παίξει στα «Batman v Superman: Dawn of Justice» το 2016 και «Justice League» το 2017.

Την ταινία "Οικογενειακοί Δεσμοί" αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα όταν βγει στις αίθουσες.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture