Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στα ίδια μέρη ξαναβρέθηκαν 30 χρόνια μετά οι παλιοί συμμαθητές του 8ου Λυκείου της Πάτρας -ΦΩΤΟ

Στα ίδια μέρη ξαναβρέθηκαν 30 χρόνια μετ...

Συναντήθηκαν σ' ένα γεμάτο χαμόγελα και νοσταλγία reunion που έλαβε χώρα στις 17 Ιουλίου 2020 στην Πλαζ

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, έγραφε η τούρτα με τα κεράκια που σχημάτιζαν τον αριθμό 30, την οποία έκοψαν πάνω από 44 αλλοτινοί συμμαθητές του 8ου Λυκείου Ζαρουχλείκων της Πάτρας, οι οποίοι ξανασυναντήθηκαν ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ, τον περασμένο Ιούλιο στο μαγαζί της Πλαζ και όπως ήταν φυσικό είχαν πολλά να πουν και να θυμηθούν από τα ανέμελα σχολικά χρόνια. Μάλιστα πολλά από τα παιδιά ήταν μαζί και στο 10ο Γυμνάσιο και κατόπιν στο 8ο Λύκειο και επόμενο είναι οι θύμησες να είναι πολλές όπως και τα πράγματα και αναμνήσεις που θα τους δένουν για πάντα.

Την όλη ιδέα και κινητοποίηση για να βρεθούν οι παλιοί συμμαθητές 30 χρόνια μετά είχαν οι Ανδριάνα Μιχαλοπούλου, Μαρία Ξεριζωτή, η οποία και φρόντισε να επικοινωνήσει με το thebest.gr και να μας στείλει το φωτογραφικό υλικό από την όμορφη βραδιά, καθώς και οι Παναγιώτα Κωνσταντινάκου και Κυριάκος Μπαζάρογλου. Πολλά από τα παιδιά βρέθηκαν μέσω του facebook ενώ για άλλους χρειάστηκε να γίνει αναζήτηση σε παλιές ατζέντες ακόμη και στον τηλεφωνικό κατάλογο. Όλα πήγαν μία χαρά και η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες ενώ δόθηκε απ’ όλους η υπόσχεση και για μία νέα συνάντηση στο μέλλον όπου θα μπορέσουν να έρθουν και συμμαθητές που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Ήρθαν και συμμαθητές που πλέον ζουν σε άλλα μέρη όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Τα χαμόγελα, τα πειράγματα, τα αστεία και φυσικά οι selfie φωτογραφίες είχαν την τιμητική τους.

Όλοι θυμήθηκαν παλιές εκδρομές, παρέες, μίλησαν για την επαγγελματική τους πορεία, θυμήθηκαν καθηγητές και απρόοπτα, και γενικά απόλαυσαν μία χαλαρή, καλοκαιρινή βραδιά με φαγητό, ποτό, την αύρα της θάλασσας του Πατραϊκού και την τούρτα όπου είχε ανάγλυφα γραφτεί ο χαρακτηριστικός τίτλος του τραγουδιού από το σήριαλ «Λόγω Τιμής» που έχει ερμηνεύσει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος. Τέλος δεν έλειψαν και κάποιες στιγμές συγκίνησης μιας και κάποια από τα παιδιά είχαν να βρεθούν σχεδόν από τότε, εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight