Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και όλη την εβδομάδα

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την ...

Σε Odeon Veso Mare & Σινέ Κάστρο στο Ρίο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που προβάλλονται στο Odeon Veso Mare (τηλ: 21 1181 8061) και στον Κινηματογράφο Σινέ Κάστρο (ΤΗΛ 2610994765) από τις 17/9/2020 έως τις 23/9/2020.

Το πρόγραμμα στο Odeon Veso Mare:

The Roads Not Taken / Οι Ζωές που δεν Έζησα

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 20:30, 22:30

Οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Ελ Φάνινγκ και Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της Σάλι Πότερ, που είχε επίσημη συμμετοχή στο 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου. Πρόκειται για την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του σε μια μέρα στην ζωή τους στην Νέα Υόρκη, στην διάρκεια της οποίας η ψυχολογική κατάσταση εκείνου μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Η σκέψη του ταξιδεύει σε διαφορετικές πραγματικότητες που θα μπορούσε να έχει ζήσει, από τον γάμο του με την παλιά του αγαπημένη στο Μεξικό, την πιθανή καριέρα του ως ντράμερ στην Νέα Υόρκη ή ακόμη και στη μοναχική ζωή του σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί.

Σκηνοθεσία: Σάλι Πότερ

Πρωταγωνιστές: Χαβιέ Μπαρδέμ, Σάλμα Χάγιεκ, Ελ Φάνινγκ, Λόρα Λίνεϊ

Κατηγορία: Δραματική

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.25’

Scoob! / Scooby Doo! (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:00

ΣΑΒ-ΚΥΡ: 17:00, 17:40, 18:20

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Scooby-Doo, είναι έτοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη για να μας αφηγηθεί την προέλευση του Scooby-Doo και να εξιστορήσει το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία των Mystery Inc. H ταινία SCOOBY DOO! αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο αχώριστοι φίλοι Σκούμπι και Σάγκι και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βέλμα και Δάφνη για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc. Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες λυμένα μυστήρια, ο Σκούμπι και η παρέα του έρχονται τώρα αντιμέτωποι με το πιο δύσκολο στην καριέρα τους: την απελευθέρωση του σκύλου φάντασμα Κέρβερους. Καθώς παλεύουν για να σταματήσουν μία παγκόσμια «σκυλοαποκάλυψη», ανακαλύπτουν τη μυστική «κληρονομιά» και τον προορισμό του Σκούμπι, που είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο κανείς τους μπορούσε ποτέ να φανταστεί…

Σκηνοθεσία: Τόνι Σέρβον

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.33’

Mulan / Μουλάν (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ & ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ)

(GR): ΣΑΒ-ΚΥΡ: 18:50

(ENG): ΠΕΜ-ΤΕΤ: 20:15

H ΜΟΥΛΑΝ αφηγείται την επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, όπου μια νεαρή, ατρόμητη γυναίκα ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της για να γίνει η πιο διάσημη μαχήτρια που γνώρισε ποτέ η Κίνα. Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.

Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο

Πρωταγωνιστές: Γιφέι Λιου, Ντόνι Γιέν, Τζέισον Σκοτ Λι, Ρον Γιουάν, Γκονγκ Λι, Τζετ Λι

Κατηγορία: Οικογενειακή Περιπέτεια

Καταλληλότητα:

Διάρκεια:1.55’

(ENG)

(GR)

Greenland / Το Τελευταιο Καταφυγιο

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 20:00, 21:30, 22:40

Ένας κομήτης απειλεί την Γη με αφανισμό. Ο Tζον θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει την γυναίκα και τον μικρό του γιο και να βρεθούν όλοι μαζί  σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Καθώς η ώρα μηδέν για τη σύγκρουση πλησιάζει  η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια που την κρατούν μακριά από την σωτηρία.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουώ

Πρωταγωνιστές: Τζεράρντ Μπάτλερ, Μορένα Μπακαρίν, Ροτζερ Ντέιλ Φορντ, Σκοτ Γκλεν

Κατηγορία: Δράσης

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.59’

Break The Silence: The Movie

ΣΑΒ-ΚΥΡ: 18:00

Η world tour “Love Yourself: Speak Yourself” έφτασε στο τέλος της. Βρέθηκε στην κορυφή του Billboard Boxscore και οι BTS έγιναν το πρώτο Korean group που εμφανίστηκε, στο πλαίσιο αυτής, στο Wembley. Έχοντας απεριόριστη πρόσβαση, η κάμερα της ταινίας BREAK THE SILENCE: THE MOVIE βρέθηκε μαζί με τους BTS σε όλη την διάρκεια της tour ακολουθώντας όλα τα μέλη, αλλά και το καθένα ξεχωριστά, backstage. Εκεί θα δούμε τους BTS σε προσωπικές ιστορίες που δεν έχουν καταγραφεί ξανά!

Η ταινία έχει αγγλικούς υπότιτλους

Σκηνοθεσία:

Πρωταγωνιστές:

Κατηγορία: Μουσική

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.31’

The New Mutants / Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 22:00

Η ταινία «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι» είναι ένα αυθεντικό θρίλερ τρόμου τοποθετημένο σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο, όπου μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους κρατείται εκεί για ψυχιατρική παρακολούθηση. Όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά, τότε οι νέες τους ικανότητες, αλλά και η φιλία τους, θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Σκηνοθεσία: Τζος Μπουν

Πρωταγωνιστούν: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Μέισι Ουίλιαμς, Τσάρλι Χίτον

Κατηγορία: Sci-Fi, Τρόμου

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.45’

Tenet

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 21:10

Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν

Πρωταγωνιστούν: Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντιμπλ Καπάντια, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Κλεμενς Ποεσί, Μάικλ Κέιν, Κένεθ Μπράνα

Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας

Καταλληλότητα: K 15

Διάρκεια: 2.15’

After We Collided / After 2: Μετά τη Σύγκρουση

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:15, 21:40

Βασισμένο στο διεθνές best seller της Anna Todd, που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές, το AFTER 2 ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ είναι η συνέχεια του AFTER , του νέου νεανικού φαινόμενου στη κατηγορία των ταινιών TWILIGHT και 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ.

Ο Χάρντιν θα είναι πάντα ..ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά  όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία. Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν. Την ίδια στιγμή  ένας όμορφος συνάδελφος της , ο Τρέβορ της πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει. Ο Χάρντιν ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Τέσα χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξει …για την αγάπη; ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ…η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Σκηνοθεσία: Ροτζερ Καμπλ

Πρωταγωνιστούν: Τζοζεφίν Λάνγκφορντ, Χίρο Φαϊνς Τιφιν

Κατηγορία: Αισθηματικό Δράμα

Καταλληλότητα: K 12

Διάρκεια: 1.45’

Trolls World Tour / Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΣΑΒ-ΚΥΡ: 17:15

Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία είναι μια μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντόρν

Ακούγονται οι: Πάνος Μουζουράκης

Κατηγορία: Μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.30’

Σινέ Κάστρο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που παίζονται στο θερινό Σινέ Κάστρο, (ΤΗΛ 2610 994765).

«ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ»

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 17/9 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:00

Σκηνοθεσία: Τζον Στιούαρτ
Ηθοποιοί: Στιβ Καρέλ, Ρόουζ Μπερν, Κρις Κούπερ, Μακένζι Ντέιβις
Διάρκεια: 101 λεπτά
Είδος ταινίας: Σατιρική κωμωδία
 

Περίληψη
Ο Στιβ Καρέλ υποδύεται έναν φιλόδοξο ήρωα που οργανώνει τη στρατηγική επικοινωνίας για το στρατόπεδο των Δημοκρατικών. Στα κεντρικά του αμερικάνικου φιλελεύθερου κόμματος αντιλαμβάνονται ότι οι θέσεις τους βρίσκουν αντίκρισμα μόνο στην αστική ιντελιγκέντσια και στη λεγόμενη ελίτ.

Προσπαθούν επομένως να απευθυνθούν στον απλό επαρχιώτη και στον καθημερινό άνθρωπο του μόχθου. Ο πρωταγωνιστής θα ανακαλύψει έναν εκκολαπτόμενο λαϊκό ήρωα, στο πρόσωπο ενός απολιτίκ πρώην πεζοναύτη (τον ερμηνεύει άψογα ο Κρις Κούπερ), τον οποίον θα αναλάβει να στρατολογήσει ώστε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές και να «πιάσει» επικοινωνιακά τα λαϊκά στρώματα εκ των έσω. Στο επιτελείο του φιλόδοξου πρωταγωνιστή θα βρεθεί η κόρη του αγνού επαρχιώτη ήρωα και πολλοί εθελοντές που νοιάζονται για το μέλλον της μικρής κοινότητας. Στην πορεία βέβαια, όλα θα κυλίσουν απρόβλεπτα και οι εκπλήξεις θα είναι πολύ περισσότερες από ένα εκλογικό αποτέλεσμα.

«ΟΙ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ»

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 17/9 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

Σκηνοθεσία: Σάλι Πότερ
Ηθοποιοί: Χαβιέ Μπαρδέμ, Σάλμα Χάγιεκ, Ελ Φάνινγκ, Λόρα Λίνεϊ
Διάρκεια: 85 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12
 

Περίληψη
Οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Ελ Φάνινγκ και Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της Σάλι Πότερ, που είχε επίσημη συμμετοχή στο 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου. Πρόκειται για την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του σε μια μέρα στην ζωή τους στην Νέα Υόρκη, στην διάρκεια της οποίας η ψυχολογική κατάσταση εκείνου μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Η σκέψη του ταξιδεύει σε διαφορετικές πραγματικότητες που θα μπορούσε να έχει ζήσει, από τον γάμο του με την παλιά του αγαπημένη στο Μεξικό, την πιθανή καριέρα του ως ντράμερ στην Νέα Υόρκη ή ακόμη και στη μοναχική ζωή του σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture