Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σύσκεψη στο λιμάνι για την προστασία από τον κορωνοϊο

Πάτρα: Σύσκεψη στο λιμάνι για την προστα...

Παρουσιάστηκε στους φορείς το προσχέδιο του πρωτοκόλλου υγείας

Συνάντηση φορέων με θέμα τις βασικές υγειονομικές απαιτήσεις του Λιμένα της Πάτρας ως πύλη εισόδου της χώρας και την ετοιμότητά του έναντι του κορωνοϊού συγκάλεσε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ ΑΕ κ. Παναγιώτης Τσώνης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσώνης παρουσίασε στους εκπροσώπους των φορέων το προσχέδιο του πρωτοκόλλου υγείας που εκπόνησε ο ΟΛΠΑ ΑΕ και τις αρμοδιότητες που προβλέπεται να αναλάβει κάθε εμπλεκόμενος στον τομέα ευθύνης του κατά τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις των πλοίων. Στη συνάντηση οι φορείς αντάλλαξαν απόψεις και τους ζητήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ ΑΕ να καταθέσουν προτάσεις και παρατηρήσεις στο πλαίσιο της διαβούλευσης που ξεκίνησε σήμερα, ώστε σε νέα συνάντηση που θα προγραμματιστεί άμεσα να καταλήξουν στο τελικό κείμενο που θα υιοθετηθεί από τον Οργανισμό.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι: κ. Χαράλαμπος Μπονάνος (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας),  κ. Ιωάννης Καρβέλης (Διοικητής 6ης ΥΠΕ), κ. Χαράλαμπος Μπακόπουλος (συντονιστής ΕΟΔΥ Δυτικής Ελλάδας), κ. Νικόλαος Ματούλας (Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών), κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος (εκπρόσωπος Ελληνικής Αστυνομίας), κα Σοφία Συμεωνίδου (προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας), κ. Σπύρος Ρωμάνος (Romanos Shipping Agencies), κ. Ανδρέας Κλαουδάτος, και εκπρόσωποι των ναυτιλιακών πρακτόρων (Superstar Ferries & Blue Star Ferries, ANEK Lines, Minoan Lines / Grimaldi, Superfast Ferries).»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις