Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επτά μαθητές και ένας καθηγητής σε καραντίνα από το 2ο Λύκειο της Πάτρας

Επτά μαθητές και ένας καθηγητής σε καραν...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Εν αναμονή του αποτελέσματος του τεστ κορωνοϊού του μαθητή

Το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού στο οποίο έχει υποβληθεί ο μαθητής του 2ου Λυκείου της Πάτρας η μητέρα του οποίου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, θα κρίνει τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για το σχολείο απο εδώ και στο εξής. Όπως πληροφορείται το thebest.gr σε καραντίνα είναι 7 μαθητές και ένα καθηγητής του 2ου Λυκείου με τους οποίους ήρθε σε επαφή η μητέρα. Επίσης σε τεστ έχει υποβληθεί και  ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος επίσης είναι εκπαιδευτικός σε Λύκειο της Πάτρας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Ανδρέας Ζέρβας αναφέρει στο thebest.gr πως ανάλογα με το αποτέλεσμα του τεστ θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, που είναι η καραντίνα αλλά και η αναστολή λειτουργίας Τμήματος αν χρειαστεί. Επίσης νωρίτερα σήμερα συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιωτακόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες της εκπαίδευσης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη διαχείριση κρουσμάτων που πιθανά προκύψουν σε σχολεία.

Επίσης σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης Αχαΐας σήμερα σε κατάληψη ήταν 7 σχολεία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις