Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Δεν στήριξα καμία κατάληψη κατά της χρήσης μάσκας» λέει η μητέρα του μαθητή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: «Δεν στήριξα καμία κατάληψη κατά ...

Είναι εργαζόμενη σε νοσοκομείο της Πάτρας

«Δεν στήριξα καμία κατάληψη κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία» δηλώνει η μητέρα του μαθητή από το 2ο Λύκειο της Πάτρας, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. «Η κατάληψη στο σχολείο του γιου μου δεν πραγματοποιήθηκε για να διαμαρτυρηθούν οι μαθητές ενάντια στη μάσκα, αλλά επειδή ζητούν επιπρόσθετα μέτρα προστασίας, όπως τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων, και να πραγματοποιηθούν περισσότερες προσλήψεις εκπαιδευτικών. Σε αντίθεση, όμως, με όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί ότι δεν στήριξα καμία κατάληψη και ότι απλώς πήγα να πάρω τον γιο μου από σχολείο του χθες το μεσημέρι», εξηγεί η Ε.Κ (το alfavita έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία της μητέρας του μαθητή).

 Ούσα εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Πάτρας, η μητέρα του μαθητή αναφέρει επίσης ότι ήταν υποχρεωμένη να κάνει το τεστ covid-19 -όπως προβλέπεται-, το οποίο ύστερα βγήκε θετικό. Η ίδια ήταν ασυμπτωματική. 

Δημιουργήθηκε ωστόσο ανησυχία στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητας, μιας και η μητέρα του μαθητή την προηγούμενη ημέρα είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητο της και συμμαθητές του γιου της στο σπίτι τους. 

Οπως διευκρίνισε τέλος πριν από λίγο στην ΕΡΤ και ο αντιδήμαρχος κ. Τάκης Πετρόπουλος, που βρέθηκε στο σχολείο οπου γίνεται απολύμανση, οι μαθητές στο σχολείο αυτό δεν είναι αρνητές της μάσκας και η κατάληψη έχει αίτημα 15 μαθητές στην τάξη και καλύτερο εξαερισμό αιθουσών.

 

Δείτε τι είπε η μητέρα του μαθητή στο Open

 

πηγή: alfavita.gr

φωτό αρχείου thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις