Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου 2020 η νεανική κωμική περιπέτεια τρόμου "Φρίκη - Freaky"

Έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου 2020 η νεανικ...

Με την Κάθριν Νιούτον και τον Βινς Βον

Στις 10 Δεκεμβρίου 2020 θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα η slasher κωμωδία «Φρίκη – Freaky» που στις ΗΠΑ προγραμματίζεται για έξοδο από την Universal στις 13 Νοεμβρίου, Το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tulip, μας καλεί ν’ ετοιμαστούμε να νιώσουμε τη «Φρίκη», μέσα από μια εξωφρενική εκδοχή των ταινιών με ανταλλαγή σωμάτων, όταν μια έφηβη κοπέλα αλλάζει σώμα με έναν παρανοϊκό serial killer!

Η δεκαεπτάχρονη Μίλι (στο ρόλο η Κάτριν Νιούτον του Big Little Lies) προσπαθεί να γλυτώσει από τη μοχθηρία των δημοφιλών συμμαθητών της. Όταν όμως γίνεται η ίδια στόχος του Χασάπη (στο ρόλο ο 50χρονος Βινς Βον), του κακόφημου serial killer της πόλης, τα σχολικά της προβλήματα θα πάψουν να την απασχολούν.

Όταν το μυστηριώδες αρχαίο στιλέτο του Χασάπη προκαλεί την ανταλλαγή σωμάτων ανάμεσα στον ίδιο και τη Μίλι, η νεαρή μαθήτρια ανακαλύπτει ότι έχει 24 ώρες να ανακτήσει το σώμα της, προτού η αλλαγή γίνει μόνιμη. Με τη βοήθεια των πιστών της φίλων, η Μίλι τρέχει να προλάβει να αντιστρέψει την κατάρα, την ίδια ώρα που ο Χασάπης ανακαλύπτει ότι το εφηβικό, γυναικείο σώμα είναι η τέλεια ασπίδα για να σπείρει τον θάνατο ανενόχλητος με αποτέλεσμα, η δίψα του για σφαγή να αναζωπυρωθεί. Η Μίλι με τη βοήθεια των φίλων της - της κοινωνικά αφυπνισμένης Νάιλα (η Σελέστ Ο’ Κόνορ του Ghostbusters: Afterlife), του υπέρκομψου Τζόσουα (ο Μίσα Οσέροβιτς του The Goldfinch) και του Μπούκερ με τον οποίο είναι κρυφά ερωτευμένη (ο Ουράια Σέλτον του Enter the Warriors Gate) θα τρέξει για να προλάβει το κακό και ν’ επαναφέρει τα πράγματα όπως ήταν.

Μια μαύρη κωμωδία τρόμου για έναν σφαγέα, μια μαθήτρια και για τις βάρβαρες αλήθειες του Λυκείου, από τη μοναδική στο είδος Blumhouse Productions (Η Νύχτα Με Τις Μάσκες, Ο Αόρατος Άνθρωπος). Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του 45χρονου Καλιφορνέζου Christopher Landon. Η Kathryn Newton γεννημένη τον Φεβρουάριο του 1997) εκτός από την εμφάνιση της στο «Big Little Lies» του HBO, έχει παίξει και στη νεανική σειρά του Netflix «The Society» το 2019) καθώς και στη σειρά φαντασίας Supernatural (2014–2018). Τέλος στην ταινία παίζουν και ο Άλαν Ρουκ (του Succession του HBO), η Κέιτι Φίνεραν (Why Women Kill) και η Ντάνα Ντρόρι (έπαιζε στο High Fidelity του Hulu).

Ένα φιλμ για τους λάτρεις του είδους που μας έρχεται πό το υπέροχα ευρηματικό μυαλό του Κρίστοφερ Λάντον (Γενέθλια Θανάτου & Paranormal Activity).

Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα όταν κυκλοφορήσει.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture