Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γυναίκα έδωσε εντολή να τον πυροβολήσουν; Οι έρευνες της αστυνομίας

Πάτρα: Γυναίκα έδωσε εντολή να τον πυροβ...

Μια περίεργη υπόθεση πυροβολισμών ερευνά από χθες η αστυνομία

Ενδοοικογενειακές διαφορές φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από την επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος πατρινού που ερευνά η αστυνομία.

Ο εκπαιδευτής σκύλων και πρώην προπονητής πυγμαχίας κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένοπλη επίθεση  περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το σπίτι του. Όταν το παραλίγο θύμα επέστρεψε στο σπίτι του,  θέλησε να βγάλει τον σκύλο του. Βγαίνοντας  στον δρόμο, αντιλήφθηκε την παρουσία αγνώστου ατόμου, χωρίς να διακρίνει χαρακτηριστικά και τότε προσπάθησε να ξαναμπεί στο σπίτι του. Εκείνη την στιγμή, έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε στο σημείο έξι κάλυκες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης πρόλαβε και εξαφανίσθηκε πριν φθάσουν τα περιπολικά της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν στο thebest.gr, πηγές της Αστυνομίας, το παρολίγον θύμα της επίθεσης υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεση, γυναίκα με την οποία όπως ισχυρίζεται έχει οικονομικές διαφορές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η καταγγελλόμενη, αρνείται τα όσα τις καταμαρτυρεί ο άνδρας και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση. Η γυναικα προσήχθη χθες και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ συνελήφθη μετά τη μήνυση σε βάρος του και ο άνδρας - θύμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις