Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Δείτε το τρέιλερ του ριμέικ της "Ρεβέκκας" - Πρωταγωνιστεί ο Άρμι Χάμερ

Δείτε το τρέιλερ του ριμέικ της "Ρε...

Για τον φρεσκοχωρισμένο Χάμερ, λέγεται πως τα έχει φτιάξει με την 32χρονη Rumer Willis

Ο Μπεν Γουίτλι διασκευάζει σε μία φρέσκια, καινούρια ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix, στις 21 Οκτωβρίου 2020, τη «Ρεβέκκα», που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Δάφνης Ντι Μοριέ που είχε διασκευάσει και έγραψε κινηματογραφική ιστορία ο Άλφρεντ Χίτσκοκ το 1940 με πρωταγωνιστές τον Λόρενς Ολίβιε και την Τζόαν Φοντέιν. Στη νέα βερσιόν της «Rebecca» πρωταγωνιστούν ο γοητευτικός Άρμι Χάμερ και η Λίλι Τζέιμς.

Παραγωγή του Netflix, το όνειρο ζωής του Μπεν Γουίτλι («A Field in England», «High-Rise») τον βρίσκει επιτέλους να ολοκληρώνει το ριμέικ της ταινίας του Άλφρεντ Χίτσκοκ από το 1940, με τον 34χρονο Άρμι Χάμερ (είχε γενέθλια στις 28/8) και την Λίλι Τζέιμς στους ρόλους του ζευγαριού ενώ συμπρωταγωνιστεί και η Κριστίν Σκοτ Τόμας του «Άγγλου ασθενή» και του «Γητευτή των Αλόγων» στο ρόλο της κ. Ντάνβερς που σημάδεψε ανεξίτηλα στην ταινία του Χίτσκοκ η Τζούντιθ Άντερσον. Η παλιά ταινία του ’40 είχε προταθεί για 11 βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας τελικά δύο (μεταξύ των οποίων και της Καλύτερης Ταινίας) κι αποτελεί τη μοναδική ταινία του Χίτσκοκ που κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο, καθώς και την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στο Χόλιγουντ. Ο Χίτσκοκ ήταν για 1η φορά στη λίστα των υποψηφίων για το Όσκαρ Σκηνοθεσίας αλλά το βραβείο πήγε στον Τζον Φορντ για την ταινία «Τα σταφύλια της οργής».

Η ταινία «Rebecca» αφηγείται την ιστορία μιας ορφανής κοπέλας, η οποία παραθερίζει με την ηλικιωμένη προστάτιδά της σε κάποιο γαλλικό θέρετρο. Σε μία από τις πρωινές της βόλτες στην παραλία, συναντά τυχαία έναν άνδρα, ο οποίος στέκεται στην άκρη ενός υψώματος και, όπως δείχνουν όλα, ετοιμάζεται να βάλει τέλος στη ζωή του. Η κοπέλα τον αποτρέπει και αρχίζει να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί του. Οπως αποκαλύπτεται, ο μυστηριώδης άνδρας, γνωστός Βρετανός αριστοκράτης, έχει πρόσφατα χάσει την σύζυγό του.

Οι μέρες περνούν, το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά και την μέρα που εκείνη και η προστάτιδά της ετοιμάζονται για το επόμενο μακρινό τους ταξίδι, ο Λόρδος ζητά από την κοπέλα να τον παντρευτεί. Φτάνοντας στην απομονωμένη έπαυλη του, το φημισμένο Μάντερλεϊ, ο νέος της σύζυγος, την παρουσιάζει στο υπηρετικό προσωπικό και στους γνωστούς που παρελαύνουν ο ένας μετά τον άλλον για να γνωρίσουν την νέα οικοδέσποινα. Αταίριαστη στον νέο της ρόλο και ανίκανη να κερδίσει τους υψηλούς καλεσμένους αλλά και το ίδιο το προσωπικό, η ηρωίδα παραμένει στην σκιά της μυστήριας Ρεβέκκας, της προηγούμενης κυρίας του Μάντερλεϊ που χάθηκε στη θάλασσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η «Ρεβέκκα» όπως θυμίζει το flix.gr, υπήρξε η πρώτη ταινία που έκανε ο Αλφρεντ Χίτσκοκ μετακομίζοντας στην Αμερική και η μόνη που έχει κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Τέλος σχετικά με τον Άρμι Χάμερ που ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός στο «Να Με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου», παίζει και στο ριμέικ του «Θάνατος στο Νείλο» μαζί και με τους Γκαλ Γκαντότ και Κένεθ Μπράνα που θα βγει τον επόμενο μήνα στις σκοτεινές αίθουσες. Ακόμα αυτές τις μέρες γίνεται λόγος πως ο φρεσκοχωρισμένος Άρμι Χάμερ (ήταν παντρεμένος από το 2010 με την Elizabeth Chambers και έχουν 2 παιδιά) εθεάθη στο Λος Άντζελες με την 32χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Rumer Willis που είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια και σύμφωνα με πολλά ξένα σάιτ όπως το pagesix, έχουν δεσμό. Στις φωτ. που είδαν το φως της δημοσιότητας το ζευγάρι φορούσε μάσκες στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture