Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σε περίπου 2 μήνες η πρεμιέρα του "No Time to Die" με τον Ντάνιελ Κρεγκ

Σε περίπου 2 μήνες η πρεμιέρα του "...

Περιμένουμε να δούμε τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ και στην Πάτρα

Ο Τζέιμς Μποντ επιτέλους επιστρέφει αφού την έξοδο της ταινίας την καθυστέρησε και ο covid-19, και το απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός μάς περιμένει στις 12 Νοεμβρίου 2020 εκτός απροόπτου.

Από την εταιρεία διανομής Tulip μας εστάλησαν η νέα αφίσα και φωτογραφίες της ταινίας που σηματοδοτεί και την τελευταία εμφάνιση του γοητευτικού Ντάνιελ Κρεγκ ως Μυστικός πράκτορας 007.  

Ο 52χρονος Ντάνιελ Κρεγκ από το Τσέτσερ του Ηνωμένου Βασιλείου, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Μποντ, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα της σε αυτό το τεράστιο franchise. Στην ταινία με τίτλο «No Time To Die», ο Τζέιμς Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ότι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο τιμημένος με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το «Bohemian Rhapsody», Ράμι Μάλεκ, η Λεά Σεϊντού και οι Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις καθώς και ο Τζέφρι Ράιτ, ο Κρίστοφ Βάλτς και ο Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης στην ταινία παίζουν οι Ρόρι Κινίαρ, Άνα ντε Αρμάς, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα.

Σενάριο: Νιλ Πέρβις & Ρόμπερτ Γουέιντ και Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ

Παραγωγή Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

Το πολυαναμενόμενο φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture