Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ο Edmon1419 από την Κύπρο δημιουργεί την 4η τοιχογραφία του ArtWalk5 στην Πάτρα

Ο Edmon1419 από την Κύπρο δημιουργεί την...

Στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου 90 - Για την τοιχογραφία εμπνέεται από μία σημαντική προσωπικότητα της κλασικής μουσικής

Η 4η τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας - ArtWalk 5 ξεκινά την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου 90 στην Πάτρα από τον διάσημο καλλιτέχνη της street art, Edmon1419.

Ο Edmon1419 έρχεται από την Κύπρο, όπου ζει και εργάζεται, και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή τοιχογραφία- που ανήκει στις θεματικές τοιχογραφίες της φετινής διοργάνωσης- στον αστικό ιστό της Πάτρας.

Οι ιδιαίτερες τοιχογραφίες που δημιουργεί στο δημόσιο χώρο, με τις ρεαλιστικές συνθέσεις, τις έντονες αντιθέσεις και τα μεγάλα ρεαλιστικά πορτρέτα του, τον κατατάσσουν στους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο EDMON1419, έχοντας 10 χρόνια εμπειρίας στη street art, έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, ενώ έχει συνεργαστεί και «διακοσμήσει» με τα χαρακτηριστικά έργα του πολλές επιχειρήσεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Λονδίνο, καθώς και έχει συμβάλει σημαντικά στην εξοικείωση των παιδιών και των εφήβων με την τέχνη του graffiti στην Κύπρο, μέσω του διδακτικού του έργου σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Για την τοιχογραφία που θα δημιουργήσει στο πλαίσιο του ArtWalk 5, εμπνέεται από την μουσική και από μία πολύ σημαντική προσωπικότητα της κλασικής μουσικής με τεράστιο έργο και επιρροή! 

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την δημιουργία της τοιχογραφίας, να γνωρίσουν τον καλλιτέχνη και το έργο του και να μαντέψουν αυτό που θα απεικονίζει η τοιχογραφία!

ΤοArtWalk 5 τελεί υπό την συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,

την θερμή βοήθεια των χρυσών χορηγών: Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων) και VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και του μεγάλου χορηγού: Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ).

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.artinprogress.eu, στο Facebook (Art In Progress) (ArtWalk) ή το instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture