Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μαθήματα φωτογραφίας & άλλες δράσεις από τη Λέσχη Ηδύφως

Μαθήματα φωτογραφίας & άλλες δράσεις...

Προγραμματίζονται για τη νέα περίοδο 2020 - 2021

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας Ηδύφως συμπληρώνει 12 χρόνια στην πόλη της Πάτρας και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου 2020 τις δράσεις της για τη νέα περίοδο με ένα πλούσιο πρόγραμμα, σ’ έναν ανανεωμένο φωτεινό χώρο και τεχνολογικά σύγχρονο που διαθέτει λειτουργικό σκοτεινό θάλαμο και δανειστική βιβλιοθήκη.

Οι εγγραφές νέων μελών αλλά και όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα φωτογραφίας της νέας σεζόν, γίνονται στο χώρο της Λέσχης στην οδό Κύπρου 63 στην Πάτρα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00 μμ.

Για τα μέλη ξεκινάει μια χρονιά στην οποία: από 1/10/2020 μέχρι το τέλος το έτους θα γίνει στη λέσχη μια έκθεση των μελών της με μικρά portfolios από τις αγαπημένες τους σειρές. Παράλληλα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα μέχρι και τις 15/12/2020. Τα μαθήματα θα γίνονται από τα ίδια τα μέλη της λέσχης.

Θα υπάρξουν παρουσιάσεις, σεμινάρια και δράσεις, κάποια από τα οποία θα είναι ανοικτά στο ευρύ κοινό.

Μεγάλο ατού θα είναι και οι εκθέσεις:

Θα έχουμε μια γεμάτη χρονιά με την προετοιμασία της έκθεσης του Μαΐου 2021, αναφέρει η ανακοίνωση. Πρώτη φορά διοργανώνεται μια μεγάλη ομαδική έκθεση της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως» μαζί με άλλες φωτογραφικές ομάδες από την Πάτρα και άλλες πόλεις της Ελλάδος που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2021. Η ιστοσελίδα της Λέσχης Ηδύφως αναμορφώνεται και πριν το τέλος του έτους θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να την παρουσιάσουμε, αναφέρουν τα μέλη της.

«Φωτοβόλτες», σεμινάρια, δράσεις μέσα στην πόλη και εκτός, η καλή παρέα και διάθεση θα είναι τα εφόδια μας και για εφέτος. Μέσα στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η έκφραση μέσα από τον πολιτισμό είναι το αντίδοτο για την αισιοδοξία την ελπίδα και την αυτοπεποίθηση που όλοι χρειαζόμαστε, αναφέρουν τα μέλη της Λέσχης Ηδύφως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture