Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Στη Κρήνη 5 μαθητές λυκείου παρουσιάζουν την παράσταση "Η μαμά ξανάρχεται"

Στη Κρήνη 5 μαθητές λυκείου παρουσιάζουν...

Την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο και όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα κατά του covid-19

Η νεοσύστατη μαθητική θεατρική ομάδα «Θρανίο Τέχνης» πρόκειται να παρουσιάσει την κωμωδία με τίτλο «Η μαμά ξανάρχεται» την ερχόμενη Κυριακή 30/8/2020 στις 21.00 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο της Κρήνης με την πανοραμική θέα.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πέντε μαθητών προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το ίδρυμα της Πάτρας «Κιβωτός της Αγάπης». Η είσοδος και η παρακολούθηση της παράστασης  είναι δωρεάν ενώ στην έξοδο θα υπάρχει κουμπαράς του ιδρύματος για την (προαιρετική) οικονομική του ενίσχυση.

Για την παρακολούθηση της παράστασης απαιτείται η κράτηση θέσεων λόγω των περιοριστικών μέτρων για την επιδημία του κορωνοϊού.

Τη συγγραφή του κειμένου και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η μαθήτρια Θέμις Αριάδνη Ρωμαΐδη, η οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους συμμαθητές της Νίκο Χριστοδουλόπουλο, Ιωάννα Ρισβά, Κωνσταντίνα Λυμπέρη και Νίκο Γιαννόπουλο.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα ζευγάρι φοιτητών, η Αγγελική και ο Νίκος συζούν στη Θεσσαλονίκη κρυφά από την πατρινιά μαμά της Αγγελικής, η οποία είναι μια πολύ συντηρητική γυναίκα  και δεν επιτρέπει στην κόρη της τέτοιου είδους σχέσεις. Η επίσκεψη - έκπληξη όμως της μαμάς Νίκης προκαλεί αναμενόμενη αναστάτωση, καθώς πρέπει να εξαφανιστεί ο Νίκος από το σπίτι και στην προσπάθεια να μείνει κρυφό το γεγονός συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα και παρερμηνείες

Τα παιδιά ευχαριστούν δημοσίως το Σύλλογο Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κρήνης, τον κ. Κώστα Τσουραμάνη και τη θεατρολόγο Νικόλ Πετρουλή για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τα τηλέφωνα για κράτηση θέσεων είναι τα εξής: 6931049241 και 6938733316.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μαθήτρια Θέμις Ρωμαΐδη έχει γράψει και ανεβάσει (στο σχολείο της, το 10ο Γυμνάσιο Πάτρας) 3 θεατρικά έργα, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Γιατί;» απ’ τις εκδόσεις «Το δόντι» του Ανδρέα Τσιλίρα.

Η Θέμις Ρωμαΐδη είναι σήμερα μαθήτρια της Β΄ τάξης στο 8ο Λύκειο Πάτρας.

Διαβάστε ακόμα:

Παρουσιάζεται το εφηβικό μυθιστόρημα της μαθήτριας λυκείου Θέμιδος-Αριάδνης Ρωμαΐδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture