Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Παρουσιάζεται το εφηβικό μυθιστόρημα της μαθήτριας λυκείου Θέμιδος-Αριάδνης Ρωμαΐδη

Παρουσιάζεται το εφηβικό μυθιστόρημα της...

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο θέατρο Αγορά - Τίτλος του "Γιατί;"

Ένα πρωτότυπο εφηβικό μυθιστόρημα, γραμμένο από μια μαθήτρια ηλικίας 15 ετών, τη μαθήτρια του Λυκείου Θέμιδα-Αριάδνη Ρωμαΐδη με τίτλο «Γιατί;» θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα γίνει αυτό το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στο θέατρο «Αγορά» στην οδό Καραϊσκάκη 147, στην Πάτρα. Την εκδήλωση διοργανώνον οι εκδόσεις «Το Δόντι» του Ανδρέα Τσιλίρα που πλέον έχουν αλλάξει χώρο και βρίσκονται επί της οδού Καραϊσκάκη πλάι σχεδόν στο θεατράκι Αγορά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Πατρινή συγγραφέας Παναγιώτα Σμυρλή και ο βιολόγος – εκπαιδευτικός Θωμάς Κουτρούμπας. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι μαθητές: Χαρά Κουτρουμάνη, Κωνσταντίνα Λυμπέρη και Νίκος Χριστοδουλόπουλος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η 10χρονη μοναχοκόρη Ελένη, εξαιτίας ενός τσακωμού μεταξύ της μητέρας και της θείας της αναγκάζεται να αποχωριστεί τα ξαδέλφια της που ζουν στο λατρεμένο της τόπο: στο χωριό της, όπου ζει και η αγαπημένη της γιαγιά. Θα ακούσει όμως τη μητέρα της; Τα παιδιά θα μείνουν τελικά χωριστά;

Ένα βιβλίο για εφήβους και ενήλικες αναγνώστες που μιλά για την παιδική αθωότητα και την πραγματική αγάπη μέσα από τα αμέτρητα «Γιατί» αυτής της ηλικίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture