Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Αργεντίνικο φιλμ "Ηρωικά Χαμένοι" με τον Ρικάρντο Νταρίν παίζεται στο Ρίο

Το Αργεντίνικο φιλμ "Ηρωικά Χαμένοι...

Μία κοινωνική ταινία με φόντο την οικονομική κρίση στην Αργεντινή

Δύο ταινίες, μία παιδική και μία κοινωνική περιπέτεια από την Αργεντινή έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν αυτές τις μέρες οι Πατρινοί σινεφίλ στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο. Aπό την Πέμπτη 20/8 και έως την Κυριακή 23/8/2020 στην προβολή των 20:30 παίζεται η χαριτωμένη παιδική, ανιμέισον ταινία «Trolls 2 – Ευχούληδες 2:Παγκόσμια Περιοδεία» σε σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντόρν, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά όπου μεταξύ άλλων ο ακούγεται και ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης.

Όσο για την βραδινή προβολή των 22:15 έως και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, παίζεται το φιλμ «Ηρωικά Χαμένοι», μία δραματική κομεντί παραγωγής 2019, διάρκειας 116 λεπτών με πρωταγωνιστή τον σταρ της Αργεντινής και γνώριμο του ελληνικού κοινού Ρικάρντο Νταρίν.

Η συγκεκριμένη αργεντίνικη ταινία με διανομή από την Feelgood όπως αποδείχθηκε, θίγει έναν οικονομικό προβληματισμό που μοιάζει να αφορά και τον Έλληνα θεατή, γι’ αυτό και η μεγάλη εμπορική της απήχηση. Όπως έγραψε το flix.gr, από τις 6 Αυγούστου 2020 που έκανε πρεμιέρα έως και την περασμένη Κυριακή 16/8 είχε κόψει σε 38 αίθουσες πανελλαδικά πάνω από 12.000 εισιτήρια.

Η ταινία ««Ηρωικά Χαμένοι – Heroic Losers» σε σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν εκτυλίσσεται στην Αργεντινή τον Δεκέμβριο του 2001. Μια παρέα φίλων και γειτόνων επενδύει όλες τις αποταμιεύσεις της σε έναν αγροτικό συνεταιρισμό που θα τονώσει την οικονομία της μικρής τους πόλης.

Μία μέρα μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της Αργεντινής καταρρέουν.

Τα χάνουν όλα. Σύντομα, όμως, θα καταλάβουν ότι δεν έχουν πέσει θύματα μόνο της οικονομικής κρίσης της χώρας αλλά και ενός ασυνείδητου δικηγόρου και ενός διευθυντή τραπέζης, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση.

 Έχει έρθει η ώρα να συντονιστούν, να καταστρώσουν μια περίτεχνη ληστεία και να επανακτήσουν ό τι δικαιωματικά τους ανήκει.

Εκτός του Ρικάρντο Νταρίν, παίζουν οι Λουίς Μπραντόνι, Ρίτα Κορτέζε, Βερόνικα Λίνας.

Το flix.gr έγραψε στην κριτική του για «ένα heist movie με ήρωες πολίτες που έχασαν τα χρήματά τους στα capital controls, που όσο επιτρέπει στο μαύρο χιούμορ να έχει το τιμόνι είναι απολαυστικό. Το μελόδραμα για την οικονομική κρίση δεν το χρειαζόμαστε. Το ζούμε».

Να προσθέσουμε πως η προβολή της παιδικής ταινίας «Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία» με ήρωες την Πόπη και τον Μπράντς που ταξιδεύουν σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, θα συνεχιστεί και την Δευτέρα 24/8 και την Τρίτη 25/8/2020 στις 20.30 ενώ στις 22:15 θα παιχθεί η κοινωνικοδραματική κομεντί «Made in Italy» με τον Λίαμ Νίσον.

*Οι "Ευχούληδες 2, Παγκόσμια Περιοδεία" ξεκίνησαν την πορεία τους στις Ελληνικές αίθουσες στις 13/8 με περισσότερα από 6.100 εισιτήρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture