Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα δούμε στο θερινό σινε - Κάστρο στο Ρίο από τις 20 Αυγούστου, έως τις 2 Σεπτεμβρίου

Τι θα δούμε στο θερινό σινε - Κάστρο στο...

Για τα παιδιά θα προβληθεί η animation ταινία "Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία" ενώ 26/8 θα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο "Tenet"

Δυναμικά συνεχίζει τις προβολές του το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο. Aπό την Πέμπτη 20/8 και έως την Κυριακή 23/8/2020 θα παιχθούν 2 ταινίες. Στις 20:30 θα προβάλλεται η παιδική, ανιμέισον ταινία «Trolls 2 – Ευχούληδες 2:Παγκόσμια Περιοδεία» σε σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντόρν.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγεται μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Είδος ταινίας: Μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων

Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία είναι μια μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ.

Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

Στην βραδινή προβολή των 22:15 έως και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 θα παίζεται το φιλμ «Ηρωικά Χαμένοι».

Δραματική κομεντί παραγωγής 2019. Διάρκεια: 116 λεπτά.

Αργεντινο-ισπανική ταινία, σε σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν με τους: Ρικάρντο Νταρίν, Λουίς Μπραντόνι, Ρίτα Κορτέζε, Βερόνικα Λίνας.

Τον Αύγουστο του 2001 μια ομάδα κατοίκων μιας αργεντίνικης κωμόπολης μαζεύει με πολύ κόπο 150.000 δολάρια για να αγοράσει συνεταιριστικά μια παλιά σιταποθήκη. Ένας τραπεζίτης τους πείθει να τα καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό για να μπορέσουν να πάρουν δάνειο και την επόμενη μέρα κηρύσσεται τραπεζικό lockdown. Όταν τα θύματα μαθαίνουν πως πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου, αποφασίζουν να αντιδράσουν.

Την Δευτέρα 24/8 και την Τρίτη 25/8 θα προβληθούν δύο ταινίες, στις 20.30 το χαριτωμένο παιδικό φιλμ κινουμένων σχεδίων «Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» και στις 22:15 η κοινωνικοδραματική κομεντί «Made in Italy», Αγγλοιταλικής παραγωγής 2020 και διάρκειας 95 λεπτών. Στο φιλμ σκηνοθεσία Τζέιμς Ντ'Άρσι που ξαναπροβλήθηκε με επιτυχία πριν λίγο καιρό στο σινε-Κάστρο στο Ρίο, παίζουν οι Λίαμ Νίσον, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Μάικλ Ρίτσαρντσον, ο οποίος είναι γιος του Λίαμ Νίσον στην πραγματικότητα και η Βαλέρια Μπιλέλο.

Ένας ζωγράφος που έχει αποξενωθεί από το γιο του, διευθυντή μιας λονδρέζικης γκαλερί, ταξιδεύει μαζί του ως την Τοσκάνη για να επισκευάσουν το παρατημένο εξοχικό τους. Τον πρώτο τον συνδέουν βαθιές αναμνήσεις με τη γραφική βίλα, την οποία ο δεύτερος θέλει εσπευσμένα να πουλήσει.

*Τέλος από την Τετάρτη 26/8 και για μία εβδομάδα έως την Τετάρτη 2/9 με ώρα έναρξης 21:45 θα προβληθεί το πολυαναμενόμενο «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντιμπλ Καπάντια, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Κλεμενς Ποεσί, Μάικλ Κέιν, Κένεθ Μπράνα

Διάρκεια: 135 λεπτά.

Πρόκειται όπως λέγεται για μία περιπέτεια φαντασίας με στοιχεία κατασκοπικού θρίλερ και ταινίας επιστημονικής φαντασίας με καταιγιστική δράση και πολύ καλές ερμηνείες.

Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν χαρακτηρίζεται ως μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Τα εισιτήρια στο θερινό σινε-Κάστρο κοστίζουν 7 ευρώ το κανονικό και 5,50 ευρώ το μειωμένο.

*Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατίθεται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας www.viva.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture