Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μελάνια Τραμπ: Τι φόρεσε η εκθαμβωτική fisrt lady επιστρέφοντας στο Λευκό Οίκο;

Μελάνια Τραμπ: Τι φόρεσε η εκθαμβωτική f...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα safari shirt dress και ένα παλιό της λευκό ταγιέρ ξεσήκωσαν τα φλας, πρόκληση θεωρήθηκε η Hermes Birkin bag

Tέλος οι διακοπές για το προεδρικό ζεύγος Τραμπ. Η Μελάνια ξανάρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις και τα media καταπιάστηκαν και πάλι με την επώνυμη γκαρνταρόμπα της. Η 50χρονη πλέον Σλοβένα καλλονή, η οποία ό,τι κι αν φορέσει το αναδεικνύει χάρη στην άψογη σιλουέτα, το αχέρωγο περπάτημα και το ύψος της, αρέσκεται στις δωρικές γραμμές ρούχων και αποφεύγει τα «φλύαρα», super trendy πατρόν, ενώ σχεδόν πάντα επιλέγει κλασικές και κομψές ψηλοτάκουνες γόβες.

 Την ημέρα που έγινε «θέμα» το ότι απέφυγε να κρατήσει το χέρι του συζύγου της , το οποίο και δικαιολογήθηκε επειδή λόγω αέρα έπρεπε να προσέξει μην σηκωθεί το φόρεμά της, έκανε ένα πρώιμο φθινοπωρινό look. Φορούσε ένα βαμβακερό shirt dress της οικολόγου βρετανίδας σχεδιάστριας Stella Mc Cartney στον αγαπημένο camel τόνο με safari τσέπες και επωμίδες. Το outfit συμπλήρωσαν καστόρινες γόβες Manolo Blahnik (Bi -Punta cup toe) και μια διαχρονική τσάντα Birkin του οίκου Hermes κόστους 90.000 λιρών. Όπως γράφτηκε σε τέτοιους δύσκολους καιρούς η τσάντα αυτή ήταν μια τουλάχιστον «άτοπη» επιλογή.

Η επόμενη παρουσία της βασίστηκε σε ένα λευκό σακάκι με ασύμετρη λεπτομέρεια μπροστά του αγαπημένου της αμερικανού σχεδιαστή Michael Kors, το οποίο είχε ξαναφορέσει δυο χρόνια πριν με άλλα αξεσουάρ και άλλη φούστα. Τώρα το ανανέωσε με ασορτί φούστα με σκίσιμο, αλλά και ζώνη και γόβες Manolo σε ασπρόμαυρο καρό. Το λευκό χρώμα προτιμήθηκε επειδή στην εκδήλωση γιορτάστηκε το φεμινιστικό κίνημα ενώ το ότι χρησιμοποίησε παλιότερο σακάκι, ταιριάζει στην όλη ιδέα της ανακύκλωσης που έχουν καθιερώσει πολλές διάσημες κυρίες όπως η Κέιτ Μίντλετον και η Λετίσια της Ισπανίας.   

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View