Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκουροχώρι Ηλείας: Ποιός άφησε αβοήθητο τον 58χρονο Βασίλη Κοτρέτσο;

Σκουροχώρι Ηλείας: Ποιός άφησε αβοήθητο ...

Υπόθεση με διαστάσεις θρίλερ

Διαστάσεις θρίλερ έχει λάβει η υπόθεση του θανάτου του 58χρονου Βασίλη Κοτρέτσου υπαλλήλου στην υπηρεσία καθαριότητας στο δήμο Πύργου, που βρέθηκε νεκρός περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 16/8 σε αποστραγγιστικό αύλακα του ΤΟΕΒ στο Σκουροχώρι.

Ο συμπαθής οδοκαθαριστής που συνήθως εργαζόταν στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο, ήταν ιδιαίτερα γνωστός στους κόλπους του προσωπικού του δήμου αλλά και αγαπητός στο χωριό του στο Σκουροχώρι.

Ο 58χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός περίπου στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής. Λέγεται πως είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα… Έκτοτε εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αποστραγγιστικό κανάλι του ΤΟΕΒ λίγο πριν το χωριό από την Κάστα προς το Σκουροχώρι το απόγευμα της Κυριακής.

Άμεσα σήμανε συναγερμός έφτασαν στο σημείο άνδρες του Α.Τ. Πύργου, της Υ.Α. Πύργου, του Τ.Τ. Πύργου, προσωπικό της Σήμανσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, αλλά και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου που με κλίμακα βοήθησε στο να προσεγγίσουν οι αστυνομικοί και αργότερα βοήθησαν να ανασυρθεί η σορός του 58χρονου από το κανάλι.

Από την Πάτρα έφτασε άμεσα ο Ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης που εξέτασε το πτώμα και σύμφωνα με πληροφορίες φάνηκε υπάρχουν ενδείξεις πως ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα. 

Άλλωστε στο δρόμο δίπλα στο γεφύρι του αποστραγγιστικού αύλακα και για απόσταση δέκα μέτρων οι αστυνομικοί βρήκαν θραύσματα από γυαλιά που ανήκουν σε αυτοκίνητο - πιθανότατα παρμπρίζ, καθώς επίσης και πλαστικό τμήμα από καθρέπτη.

Τα χτυπήματα που έφερε το πτώμα, φαίνεται να είναι προγενέστερα του χρόνου θανάτου του 58χρονου. Δηλαδή πιθανόν τραυματίστηκε από όχημα και μετά εξέπνευσε στο σημείο που βρέθηκε.

Ο χρόνος του τραυματισμού με τον χρόνο θανάτου σύμφωνα με ενδείξεις φαίνεται διαφορετικός και ο θάνατος να επήλθε περίπου τα ξημερώματα.

Είναι πιθανό να τραυματίστηκε και μετά να προσπάθησε να σηκωθεί και να πιαστεί στα κάγκελα του γεφυριού και να έπεσε μέσα στο αυλάκι, κάτι που όμως δεν ταιριάζει και απόλυτα με την θέση που βρέθηκε ανάσκελα.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον παρέσυρε όχημα και κάποιος να τον πέταξε μέσα στο κανάλι... Αυτό θα κληθούν να το διαλευκάνουν  οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν για την ώρα στο σενάριο του τροχαίου - παράσυρσης του 58χρονου - με εγκατάλειψη από τον οδηγό. 

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις