Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Το Άρμα Θέσπιδος συνεχίζει την θεατρική του διαδρομή στην Περιφέρεια και τις Γειτονιές της Πάτρας

Το Άρμα Θέσπιδος συνεχίζει την θεατρική ...

Επιτυχημένη η καλοκαιρινή του περιοδεία

Συνεχίζεται με επιτυχία η καλοκαιρινή περιοδεία του Άρματος Θέσπιδος στην Περιφέρεια με την Γκόλφω του Σπυρίδωνα Περεσιάδη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου. Η υποδοχή του Άρματος από τους υπεύθυνους των δήμων της Περιφέρειας καθώς και από το κοινό στη Ζαχάρω, στον Αλισσό, στην Παρασκευή Αιγιαλείας, στα Καλάβρυτα, στο Θέατρο Φλόκα, στην Αρχαία Ολυμπία, στον Πύργο και την Περιβόλα ήταν εξαιρετικά θερμή. Οι Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και οι υπεύθυνοι πολιτισμού των δήμων που φιλοξένησαν την παράσταση, σύμφωνα με το πρόγραμμα συνεργασίας και στήριξης από την ΠΕΔ ΔΕ, σχολίασαν θετικά τo σημαντικό έργο που επιτελεί το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με το ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ και την παράσταση που άγγιξε το θεατρικό κοινό.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και πρόεδρος της ΠΕΔ ΔΕ κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, που παρακολούθησε την παράσταση, ήταν ένθερμος με τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης. Μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε το σπουδαίο έργο που επιτελεί το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και τη σωστή απόφαση που πήρε η ΠΕΔ ΔΕ να στηρίξει την καλοκαιρινή περιοδεία της Γκόλφως, σε δώδεκα χώρους των δήμων της Περιφέρειας.

Το ΑΡΜΑ δέχτηκε την θερμή φιλοξενία σε κάθε στάση του στην περιφέρεια όπου δόθηκε και η ευκαιρία στον πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας κ. Πέτρου Βάη να επικοινωνήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους υπεύθυνους πολιτισμού των δήμων, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, εξέφρασαν την επιθυμία τους για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Πάτρας.

Η καλοκαιρινή θεατρική διαδρομή του Άρματος, ιδιαίτερα επιτυχής και αναγκαία εν μέσω μέτρων υγειονομικής προστασίας, συνεχίζεται μέχρι και τις 13 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture