Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ποια να πρωτοκοιτάξεις; Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Εμη Λιβανίου έλαμψαν σε αθηναϊκό summer gala

Ποια να πρωτοκοιτάξεις; Ηλιάνα Παπαγεωργ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H βραδιά του οργανισμού Lifeline Helas στο Island υπέρ των κρατικών νοσοκομείων είχε την αιγίδα της Αικατερίνης της Σερβίας

Γοήτευσε με την εκλεπτυσμένη και  ρομαντική παρουσία της η πατρινή καλλονή  Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο λαμπερό φιλανθρωπικό gala του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas στο ειδυλλιακό Island της αθηναικής Ριβιέρας. Το γνωστό μοντέλο και περιζήτητη παρουσιάστρια καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε με άνεση την φιλανθρωπική βραδιά. Όπως δήλωσε: «Nιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου το έργο της Lifeline Hellas. Η χαρά του να προσφέρεις είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν έχει σαν αντάλλαγμα παιδικά χαμόγελα και μεγάλες αγκαλιές. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω και προσωπικά την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τo Lifeline Hellas, για την βοήθεια και τη στήριξή τους στο έργο των κρατικών νοσοκομείων της χώρας μας».

Υπέρκομψη και all time classic η "δ...

Υπέρκομψη και all time classic η "δική μας" Ηλιάνα

Η Ηλιάνα πραγματικά ξεχώρισε ανάμεσα στις κομψές παρευρισκόμενες, με ένα πολύ chic δαντελένιο φόρεμα σε απαλή λιλά απόχρωση και διάφανα, λεπτεπίλεπτα γοβάκια. Ένα outfit πιο κλασικό, από αυτά που επιλέγει συνήθως και άρμοζε βέβαια για την περίσταση, το οποίο απογείωσαν καταπληκτικά κοσμήματα. Μάλιστα μαζί με την άκρως εντυπωσιακή και πανύψηλη Εμη Λιβανίου, που επέλεξε κεντημένη, μαύρη διαφάνεια με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, ξεσήκωσαν δικαιολογημένα τα περισσότερα βλέμματα.

 

Πολύ εντυπωσιακή η Εμη Λιβανίου

Πολύ εντυπωσιακή η Εμη Λιβανίου

Aγγελική Αγγελίδη, Εμυ Λιβανίου, Ολγα Καραβερβέρη

Aγγελική Αγγελίδη, Εμυ Λιβανίου, Ολγα Καραβερβέρη

Αν και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με τον πρίγκιπα Αλέξανδρο δεν μπόρεσαν να παραστούν στο γεγονός λόγω της πανδημίας, ο πρόεδρος του σωματείου δρ Ζήσης Μπουκουβάλας και η νύφη της Αικατερίνης, δρ Άντζι Μαργαρίτη Andrews ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη στήριξη και την ανταπόκρισή του.

Η ελληνογαλλίδα Αλίς Δικαίου, κόρη του παγκόσμιου Έλληνα βιολιστή Νίκου Δικαίου, ιδρυτή της κρατικής ορχήστρας Αθηνών- του οποίου γιορτάζουμε φέτος τα 100 χρόνια από τη γέννηση του- προλόγισε το Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη ως guest stars της βραδιάς. Απαντες μαγεύτηκαν  από το μελωδικό ρεπερτόριο και απόλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε όπως πάντα η Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Επίσης,  προσφέρθηκαν δώρα από την Vichy και την Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Ζήσης Μπουκουβάλας, Στέφανος Κορκολής, Μ...

Ζήσης Μπουκουβάλας, Στέφανος Κορκολής, Μαρία Μανουσάκη

Ζήσης Μπουκουβάλας, Αλκηστις Πρίνου- Μπο...

Ζήσης Μπουκουβάλας, Αλκηστις Πρίνου- Μπουκουβάλα, με τον υπουργό τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τη σύζυγό του Δήμητρα και την Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη

Δέσποινα Πορτοκάλη, Ρία Πρίνου

Δέσποινα Πορτοκάλη, Ρία Πρίνου

Πάνος Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Κυρατσους...

Πάνος Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Κυρατσους, Εμυ Τρίκαρδου

Λιάνα Σκουρλή, Γεωργία Σιακαβάρα

Λιάνα Σκουρλή, Γεωργία Σιακαβάρα

Η Αλις Δικαίου με την κόρη της

Η Αλις Δικαίου με την κόρη της

Η Ελένη Αντωνιάδου με την κόρη της Ηρώ Βίγγου

Η Ελένη Αντωνιάδου με την κόρη της Ηρώ Βίγγου

Ρούλα Ντιμπ, Σίσυ Παπαγεωργίου

Ρούλα Ντιμπ, Σίσυ Παπαγεωργίου

φωτο Studio Panoulis- Mιχάλης Κατσογιάννης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View