Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρ. Αλεξοπούλου: Ένισχυμένες επιχειρησιακές δυνατότητες για το Πυροσβεστικό Σώμα στη Δυτική Ελλάδα

Χρ. Αλεξοπούλου: Ένισχυμένες επιχειρησια...

Επίσκεψη τς Χρ. Αλεξοπούλου

Την Πυροσβεστική Διοίκηση Αχαΐας, την Περιφερειακή Διεύθυνση του Πυροσβεστικού Σώματος, την 6η ΕΜΑΚ και το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο,  επισκέφθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Στη διάρκεια της επίσκεψης, η κα Αλεξοπούλου ενημερώθηκε από τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγο κ. Πετρούτσο, τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχο κ. Ρουμελιώτη τον Διοικητή Π.Υ. Νομού Αχαΐας, Πύραρχο κ. Στεμπίλη, τον Διοικητή του ΠΕ.ΚΕ Δυτικής Ελλάδος, Αντιπύραρχο κ. Καναβό, τον Διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ, Επιπυραγό κ. Κολοκοτσά και τον Υποδιοικητή, Επιπυραγό, κ. Πετρόπουλο. Συναντήθηκε επίσης και συνομίλησε με τους άνδρες του πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ.

Η ενημέρωση αφορούσε την επιχειρησιακή κατάσταση των μονάδων της Π.Υ. στο Νομό εν μέσω της θερινής περιόδου και την υποστήριξη της Πολιτείας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δυτικής Ελλάδας.

"Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το μόνιμο και το εθελοντικό ανθρώπινο δυναμικό της, έχει αποδείξει, τόσο την αποτελεσματικότητά της όσο και την αμεσότητα ανταπόκρισής της. Δεν πρέπει επίσης να παραβλέπεται η τεράστια συνεισφορά των διασωστικών σκύλων της Υπηρεσίας, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστα και αναντικατάστατα στελέχη της. Φυσικά αυτό υπό την προϋπόθεση της στήριξης από την Πολιτεία, όπως αποδεδειγμένα πράττει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη,  και όχι της παρέμβασης από θεσμικούς και μη παράγοντες." σχολίασε η βουλευτής.

Επιπλέον, η βουλευτής ευχαρίστησε τους άνδρες της Πυροσβεστικής για "την αυτοθυσία, τον επαγγελματισμό και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει κερδίσει τον σεβασμό των πολιτών και καμία πρόσκαιρη «σκιά» δεν μπορεί να τον αναιρέσει.", επεσήμανε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις