Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τα οικολογικά γενέθλια της Ζιζέλ: Φυτεύει 40.000 δέντρα για τα 40 της χρόνια!

Τα οικολογικά γενέθλια της Ζιζέλ: Φυτεύε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πανέμορφη βραζιλιάνα super model γιορτάζει με τις μεγάλες της αγάπες, τη φύση και την οικογένεια

Είναι από τις καλλονές που άπαντες γνωρίζουν με το μικρό τους όνομα. Ανυπέρβλητο πρότυπο natural beauty με απίστευτο σώμα, ίνδαλμα του τζιν παντελονιού και του τέλειου μπικίνι, έγραψε τη δική της ιστορία στην παγκόσμια μόδα, ενώ κλείνοντας 20 χρόνια στις πασαρέλες τις εγκατέλειψε για να αφοσιωθεί στο σύζυγο και τα δυο της παιδιά αλλά και σε περιβαλλοντικές εκστρατείες. Στις 20 Ιουλίου η Ζιζέλ έγινε 40 ετών και αποφάσισε αντί για πολυτελή δώρα ή άλλες δωρεές να γιορτάσει τα γενέθλιά της φυτεύοντας 40.00 δέντρα. Μάλιστα μοιράστηκε το οικολογικό της όραμα για δενδροφύτευση στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου γράφοντας στο διαδίκτυο:

 «Όπως γνωρίζουν ορισμένοι από εσάς, τα γενέθλιά μου είναι στις 20 Ιουλίου. Και δεν είναι τυχαία γενέθλια! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω 40! Νιώθω ότι ξεκινά ένα ολόκληρο νέο κεφάλαιο της ζωής μου και ήθελα να το γιορτάσω με νόημα, γι 'αυτό αποφάσισα να φυτέψω 40.000 δέντρα».

Η Ζιζέλ γεννήθηκε στις 20/7/1980 στη νότια Βραζιλία από γερμανούς γονείς. Η καριέρα της περιλαμβάνει κορυφαία εξώφυλλα, καμπάνιες, shows και συμβόλαια εκατομμυρίων. Στα τελευταία της κατορθώματα πριν αποσυρθεί σε ηλικία 34 ετών, ήταν πρέσβειρα του οίκου Chanel ενώ το 2018 ήταν  ακόμα πέμπτη στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

 Δείτε τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει αφοσιωμένη στη «μητέρα γη», ως σαραντάρα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View