Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mαρία Ολυμπία: Πρωτοπήγε σε couture show στα 11 και στο lockdown δοκίμασε όλες τις τουαλέτες της μαμάς

Mαρία Ολυμπία: Πρωτοπήγε σε couture show...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H νεαρή γόνος μίλησε στη βρετανική Vogue για τη σχέση της με την υψηλή ραπτική και το πόσο θέλει τον δικό της Valentino couture dress

Η «Princess Olympia of Greece» όπως την αποκαλεί η βρετανική Vogue και όλα τα διεθνή έντυπα μόδας, μίλησε με αφορμή την couture week που διεξάγεται σε διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας. H 23χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, λείπει φέτος από τις front row των οίκων Valentino, Dior, Giambattista Valli, Chanel όπου πάντα προσελκύει τα φλας. «Είναι τόσο περίεργο, κανονικά αυτές τις μέρες θα συζητούσα με όποιον καθόταν δεξιά και αριστερά μου σε επίδειξη, ενώ τώρα παρακολουθώ μόνη μου τις collections μέσω laptop κοιτάζοντας ποιος είναι δίπλα μου στο τρένο» αναφέρει. Βρίσκει όμως και μια θετική πλευρά σε όσα συμβαίνουν: «Η γιαγιά μου λέει ότι στην εποχή της δεν κοίταζαν πώς είναι ντυμένοι οι θεατές αλλά τί φορούν τα μοντέλα. Η ουσία δεν είναι να παρατηρείς τί φορούν όσοι κάθονται στην πρώτη σειρά αλλά τις δημιουργίες του σχεδιαστή. Εγώ είμαι πολύ νευρική λόγω αυτής της προσοχής όταν πηγαίνω σε κάποιο show» εξηγεί.

Tην πρώτη της εμπειρία από επίδειξη υψηλής ραπτικής την είχε πάντως μόλις 11 ετών. «Είδαμε Valentino Couture στη Ρώμη με τους γονείς μου και θυμάμαι πως ήταν απίθανα» περιγράφει. Πτυχιούχος πλέον σε Fashion Business and Marketing και μετά από modelling και καμπάνιες για τους Dolce e Gabbana, ομολογεί πως απολαμβάνει την υψηλή ραπτική και θα έχει πάντα θέση στην καρδιά της.

«Όταν με προσκαλούν στην Couture Fashion Week είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Ενθουσιάζομαι πολύ περισσότερο από άλλα γεγονότα, ειδικά μάλιστα επειδή γίνεται στο Παρίσι. Η couture για μένα έχει πάντα κάποιαν ιστορία πίσω της. Λατρεύω τις επίσημες τουαλέτες χορού και το ότι για να ντυθείς έτσι πρέπει να βγεις από την άνεση και τη βολή σου. Φόρεσα Christian Dior Haute Couture στην Κοπεγχάγη για τα γενέθλια του θείου μου και για πρώτη φορά έβαλα τιάρα νιώθοντας εκπληκτικά. Ηταν συναρπαστική εμπειρία. Το φόρεμά μου χρειάστηκε είκοσι λεπτά για να κουμπωθεί. Είναι τέτοιες οι λεπτομέρειες! Ξέρεις ότι δεν πρόκειται για προιόν βιομηχανικό αλλά για χειροποίητο. Και αυτό το κάνει μοναδικό, εξαιρετικό» λέει.

«Η μητέρα μου έχει κάποια σημαντικά κομμάτια, ήταν άλλωστε πάντα κοντά στον Valentino που σχεδίασε το νυφικό της. Στη διάρκεια του lockdown είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω την γκαρνταρόμπα της. Διασκέδασα πολύ δοκιμάζοντας τα πάντα. Όμως εκείνη δεν είναι έτοιμη ακόμα να τα αποχωριστεί… Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα αποκτήσω το δικό μου Valentino couture dress, είναι από τα αγαπημένα μου brands. Mου αρέσει όμως και ο Dior και η περίοδος που Pierpaolo Piccioli και Maria Grazia Chiuri σχεδίαζαν μαζί. Η μόδα είναι πραγματική τέχνη και αυτό το αντιλαμβάνεσαι σε εκθέσεις. Δύσκολα αγγίζεις τέτοια κομμάτια, όπως δεν θα ακουμπούσες έναν πίνακα ζωγραφικής»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View