Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Βalmain στο Σικουάνα: Ενα εκπληκτικό, εναλλακτικό πλωτό show μεταδόθηκε μέσω Tik Tok

Βalmain στο Σικουάνα: Ενα εκπληκτικό, εν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο γαλλικός οίκος «έκανε ένα δώρο στο Παρίσι» κατά τα λεγόμενα του Olivier Rousteing

Θρυλικά luxury labels πασχίζουν αυτές τις μέρες να «επικοινωνήσουν» με το κοινό τους ανά την οικουμένη μέσω των digital fashion weeks και όχι μόνο. Νεωτεριστικές ιδέες παρουσιάσεων βγαίνουν  στο προσκήνιο και πραγματικά εκπλήσσουν. Με αφορμή την περίοδο της υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, ο ιστορικός οίκος Balmain και ο επιδραστικός ανανεωτής του Olivier Rousteing έκαναν αίσθηση με μια αναπάντεχη επίδειξη στον ποταμό Σικουάνα, η οποία πέρασε μπροστά από φημισμένα αξιοθέατα της ηλιόλουστης Πόλης του Φωτός.

«Balmain sur Seine» ο τίτλος του πρωτοποριακού πλωτού show την περασμένη Κυριακή. Ξεκίνησε από τον Πύργο του Αιφελ και ακολούθησε μια διαδρομή προς τα ανατολικά. Το «πλήρωμα» δεν ήταν μόνο μοντέλα αλλά και η γαλλίδα ποπ τραγουδίστρια  Yseult, πλαισιωμένη από 50 χορευτές που χορογράφησε ο  Jean-Charles Jousni.

 Η δίωρη extravaganza μεταδόθηκε livestream στη δημοφιλή πλατφόρμα  TikTok, δημιουργώντας την πρώτη βιντεοπλατφόρμα του διάσημου brand. Κι έτσι μεμιάς αποκτήθηκαν 15.000 νέοι followers με τα media να μιλούν για μεγαλοφυιή ιδέα.  

 

Όπως θα δείτε από το ύφος των ρούχων στις φωτογραφίες αναδείχθηκαν δημιουργίες από την 75χρονη ιστορία του εμβληματικού οίκου, σαν πέρασμα από το παρελθόν στο σήμερα. «Ακολουθούμε μια νέα κατεύθυνση δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να μας ανακαλύψει μέσα στο σπίτι του. Αυτό που συνέβη είναι έξω από το συμβατικό πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Είναι το δώρο μας στο Παρίσι» δήλωσε ο Rousteign.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View