Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ για θέματα που απασχολούν τους φοιτητές

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ για θέμ...

Είχε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ΔΕΟ και Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΑΠ, Χρήστος Μπακούρος

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου - ΕΑΠ, Οδυσσέα Ιωάννη Ζώρα, για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές του εκπαιδευτικού Ιδρύματος, είχε την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ΔΕΟ και Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΑΠ, Χρήστος Μπακούρος.

Ως προς το θέμα των δόσεων (ειπώθηκε πως θα υπάρχει ανοχή) ενώ για τα βιβλία των φοιτητών (θα υπάρξει σταδιακά μεγάλη αλλαγή με επικαιροποίηση τους) όπως δήλωσε στο σάιτ «Φοιτητικά Νέα» ο Χρήστος Μπακούρος, ο οποίος επίσης πρόσθεσε πως σχετικά με την μείωση των διδάκτρων ο Πρόεδρος του Ιδρύματος είναι θετικός, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το μεγάλο οικονομικό έλλειμμα του ΕΑΠ.

Ακόμη, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν: η συμμετοχή των φοιτητών στην ΔΕ (εκλογές εντός του 2020), το θέμα των φοιτητικών ταυτοτήτων όπου ετοιμάζεται σχετική πρόταση καθώς και η δημιουργία νέων επίκαιρων προγραμμάτων (π.χ Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση). Καταλήγοντας ο κ. Μπακούρος τόνισε πως ήταν μια συνάντηση σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις