Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 9 Ιουλίου στις Ελληνικές αίθουσες το «Made in Italy» με τον Λίαμ Νίσον

Από 9 Ιουλίου στις Ελληνικές αίθουσες το...

Αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Ο γνωστός ηθοποιός Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί μαζί με το γιο του Μάικλ Ρίτσαρντσον στην ταινία με τίτλο «Made in Italy» που χαρακτηρίζεται ως μια ταινία για την αγάπη, την οικογένεια και την ελπίδα.

Μια εξοχική κατοικία στη μαγευτική Τοσκάνη της γειτονικής Ιταλίας είναι η αφορμή για ένα ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές τους αναπάντεχα!

Η συγκεκριμένη ταινία που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του 44χρονου ηθοποιού James D’Arcy θα βγει στις 9 Ιουλίου 2020 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare που ξεκίνησαν να επαναλειτουργούν.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ (Λίαμ Νίσον) με το γιο του Τζακ (Μάικλ Ρίτσαρντσον). Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Ο Τζακ θα αναπολήσει τις ευτυχισμένες στιγμές με την μητέρα του ενώ ταυτόχρονα θα ερωτευτεί την όμορφη Νατάλια – τη νεαρή Ιταλίδα σεφ μιας μικρής τρατορίας. Το μέλλον και για τους δύο πλέον δείχνει διαφορετικό και γεμάτο εκπλήξεις.

Ο ηθοποιός Τζέιμς Ντ’ Άρσι κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον και Μάικλ Ρίτσαρντσον, πατέρας και γιος αντίστοιχα στην πραγματική ζωή. Παίζουν επίσης οι Lindsay Duncan, Valeria Bilello και  Gian Marco Tavani.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture