Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την Πέμπτη 2 Ιουλίου και όλη την εβδομάδα

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την ...

Σε Odeon Veso Mare & το Σινέ Κάστρο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που προβάλλονται στο Odeon Veso Mare (τηλ: 21 1181 8061) και στον Κινηματογράφο Πάνθεον από τις 2/7/2020 έως τις 8/7/2020.

Το πρόγραμμα στο Odeon Veso Mare:

Trip To Greece / Ταξίδι στην Ελλάδα

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:15, 21:30

Οι οπαδοί της σειράς "The Trip" του Μάικλ Γουίντερμποτομ μπορούν να αρχίσουν να πανηγυρίζουν, καθώς ο Ρομπ Μπράιντον και ο Στιβ Κούγκαν ετοιμάσαν το τέταρτο σίκουελ του ολοένα και πιο δημοφιλούς κωμικού franchise. Οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τη σειρά των διάσημων οδοιπορικών τους, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στη χώρα μας και έτσι το περιπετειώδες και αγαπητό δίδυμο φιλοξενείται αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Από την αρχαία Τροία κατευθύνονται προς την Ελλάδα, βαδίζοντας στα βήματα του Οδυσσέα. Εξερευνούν με δέος τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, σε εκπληκτικές τοποθεσίες όπως οι Δελφοί, Αθήνα, Επίδαυρος, Ύδρα, Σπήλαιο Διρού, Πύλο, Στάγιρα, Χαλκιδική κ.ά.). Δοκιμάζουν μερικά από τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας και συναντιούνται με την ελληνική μουσική και είναι ελεύθεροι να σχολιάσουν ότι θέλουν.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γουιντερμπότομ

Πρωταγωνιστές: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον, Τζάστιν Έντουαρντς

Κατηγορία: Οδοιπορική

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.44’

A Beautiful Day In The Neighborhood / Ένας Υπέροχος Γείτονας

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 20:00, 22:00

Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό, βασισμένη στην αληθινή φιλία μεταξύ του Fred Rogers και του δημοσιογράφου Tom Junod.

Σκηνοθεσία: Μαριέλ Χέλερ

Πρωταγωνιστές: Τομ Χανκς, Μάθιου Ρις, Κρίς Κούπερ, Σούζαν Κελέτσι Ουάτσον, Μάριαν Πλάνκετ

Κατηγορία: Βιογραφική, Δραματική

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.49’

Pinocchio / Πινόκιο

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 21:00

Το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε μεταμορφώνεται σε ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρομπέρτο Μπενίνι στο ρόλο του Τζεπέτο. Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες. Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει…

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε

Πρωταγωνιστές: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιελάπι, Ρόκο Παπαλέο, Μάσιμο Τσεκερίνι, Μαρίν Βακτ, Τζίτζι Προϊέτι

Κατηγορία: Φαντασίας

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 2.05’

Sonic the Hedgehog / Sonic η Ταινία (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 18:15

Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Sonic και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ

Πρωταγωνιστές: Τζέιμς Μάρσντεν, Τζιμ Κάρεϊ, Τίκα Σάμπτερ, Νατάσα Ρόθγουελ, Νιλ ΜακΝτόνα, Άνταμ Πάλι

Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης, Οικογενειακή

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.40’

Onward / Φύγαμε (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 18:45

Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φτάσαμε», η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Πίσω από την ολοκαίνουργια ταινία της Pixar Animation Studios βρίσκουμε τον σκηνοθέτη Dan Scanlon και τον παραγωγό Kori Rae, που έφεραν τους «Μπαμπούλες Πανεπιστήμιου».

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.52’

Σινέ Κάστρο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που παίζονται στο Σινέ Κάστρο, (ΤΗΛ 2610994765).
 

«ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΗΣ»

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 2/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

Θρίλερ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 99'

Αγγλο-ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζουζέπε Καποτόντι με τους: Κλάις Μπανγκ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μικ Τζάγκερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ 

Ένας φιλόδοξος κριτικός τέχνης και η ερωμένη του, την οποία γνώρισε μόλις την προηγούμενη μέρα, ταξιδεύουν ως την έπαυλη ενός πάμπλουτου συλλέκτη. Εκείνος έχει στο νου του μια δελεαστική πλεκτάνη, η οποία εμπλέκει έναν άφαντο για δεκαετίες θρυλικό ζωγράφο που ζει μυστικά στο ίδιο κτήμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture