Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Aκόμα ένα floral dress της Κέιτ Μίντλετον έγινε sold out, το φόρεσε για κηπουρική

Aκόμα ένα floral dress της Κέιτ Μίντλετο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eπιμένει στο προσιτό ντύσιμο με στοιχεία ρετρό, έστω κι αν επαναλαμβάνεται

Μεγάλος «ντόρος» και πάλι στη Βρετανία, με ένα ακόμα λουλουδένιο, μίντι φόρεμα σε new retro, ρομαντική γραμμή της 38χρονης δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Η δημοφιλέστατη σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δείχνει ασυζητητί ωφελημένη από την αποχώρηση της συνυφάδας της Μέγκαν Μαρκλ και η δημοτικότητά της έχει απογειωθεί τελευταία. Τα media την αποθεώνουν διαρκώς με επαινετικά κοσμητικά επίθετα ενώ όλο και συχνότερα την αναφέρουν ως «μέλλουσα βασίλισσα». Ετσι, η τελευταία της εμφάνιση εν υπαίθρω, μετά τις τόσες τηλεδιασκέψεις στο Zoom και σε skype calls λόγω πανδημίας, έκανε θραύση ειδησεογραφικά.

Το σαββατοκύριακο η Κέιτ επισκέφθηκε στο πλαίσιο των βασιλικών καθηκόντων της το νοσοκομείο για παιδιά, «Nook», στον Norfolk, όπου έπαιξε, συζήτησε και φύτεψε λουλούδια με τους μικρούς της φίλους, χωρίς να χάσει λεπτό τη λάμψη και το άνετο και προσιτό στυλ της. Βέβαια, ντύθηκε όπως την έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, όμως σίγουρα κάποιοι εκτιμούν τη συνέπειά της σε φορέματα που της πηγαίνουν.

Προτίμησε λοιπόν ένα midi floral dress με φουσκωτά μανίκια σε γραμμή «Α» που έμοιαζε αρκετά με αντίστοιχα φουστάνια που έχει επιλέξει και στο παρελθόν. Ηταν ένα λιλά φόρεμα με μικρά ανθάκια του αυστραλέζικου brand Faithfull, πολύ δροσερό και χαριτωμένο ώστε να αξιοποιείται all day. Πολλά τέτοια vintage σχέδια κυκλοφορούν στην αγορά, όμως το συγκεκριμένο εξαντλήθηκε ταχύτατα από τις θαυμάστριές της. To κόστος του είναι πάνω- κάτω 200 ευρώ, οπότε δεν θεωρείται απλησίαστο οικονομικά.  

 H δούκισσα το συνδύασε με μπεζ εσπαντρίγιες Russel & Bromley. Tα φλας βέβαια ήταν ατέλειωτα…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View