Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Καψώνετε; Iδού τα πιο δροσερά, trendy χτενίσματα για τις μεγάλες καλοκαιρινές ζέστες

Καψώνετε; Iδού τα πιο δροσερά, trendy χτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aπό το wet look ως την αναρχία σε κότσους και πλεξούδες, τα μαλλιά δεν πρέπει δείχνουν ποτέ «στημένα»

Η θερινή γυναικεία εικόνα είναι συνυφασμένη με την ανεμελιά, τη χαλαρότητα, τις διακοπές. Το «ατσαλάκωτο», το «τυποποιημένο» και το «στημένο» δεν έχουν θέση στο θερινό βεστιάριο οπότε τα μαλλιά μας δεν πρέπει να δείχνουν χτενισμένα στο κομμωτήριο – πέρα από ειδικές περιστάσεις. Αλλωστε, και ο παράγοντας ζέστη παίζει μεγάλο ρόλο! Πώς να νιώθουμε δροσερές και φρέσκιες αν με τα μαλλιά μας το θερμόμετρο ανεβαίνει και μας καταπιέζουν; Τα σημαντικότερα, διεθνή fashion media αυτές τις μέρες προβάλλουν χτενίσματα από εβδομάδες μόδας που ξορκίζουν τον καύσωνα. Όμως και το street style ανά τον κόσμο, αναδεικνύει προτάσεις που μπορούμε να αξιοποιήσουμε μόνες μας ώστε να δείχνουμε super trendy χωρίς να καψώνουμε.

 

Μακριά από κρεπάρισμα, ίσιωμα και «σκάλες» που φωνάζουν χέρι επαγγελματία και εργαλείο κομμωτικής λοιπόν. Βασικές τάσεις είναι το sleek back wet look, δηλαδή τα μαλλιά να δείχνουν βρεγμένα και τραβηγμένα πίσω όπως έδειξε ο Versace. Eπιπλέον, πολυδιαφημισμένες είναι οι πλεξούδες τύπου «Πίπι φακιδομύτη» που υποστηρίζουν Dior και Max Mara. Οι κότσοι στην κορυφή του κεφαλιού στολισμένοι με μαντήλια όπως είδαμε στο Dolce e Gabbana show είναι επίσης πολύ της μόδας.

 

Πέρα όμως από τα beauty looks των luxury labels, τα μοντέρνα κορίτσια επηρεάζονται από την ροκ αισθητική του μουσικού φεστιβάλ Coachella εκεί όπου τα super models κάνουν τα μαλλιά τους χαλαρές κοτσίδες, πλεγμένους κότσους και «κεφτεδάκια». Τα αξεσουάρ μαλλιών όπως τα σουρωτά scrunchies επίσης επηρεάζουν τα χτενίσματα του καλοκαιριού. Με αυτά τα πιασμένα μαλλιά με κάθε τρόπο γίνονται πανεύκολα. Μην ξεχνάτε και τα «πειρατικά» ή ρετρό δεμένα μαντήλια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View